Skyl alle grøntsager samt eventuelle krydderurter og frugter. Husk at vaske dine hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.
Find alle de køkkenredskaber frem, du skal bruge til retten.
Kom kartoflerne i kogende, saltet vand, og kog dem møre under låg. Afdryp dem grundigt inden servering.
Riv squashen groft. Rør squash med hakket gris, salt og peber, og saml farsen med lidt mel.
Form en krebinet pr. pers., vend i mel, og steg dem ca. 5-6 min. på hver side, til de er gyldne og akkurat gennemstegte. Krydr evt. med lidt flagesalt på toppen.
Flæk melonen, og skrab kernerne ud med en ske. Skær skrællen af, og skær melonkødet i mundrette chunks. Skær agurken i grove tern, og hak forårsløget.
Vend det hele med olivenolie, lidt eddike, salt og peber.
Rør yoghurten med lidt revet hvidløg, salt og peber, samt evt. lidt olivenolie.
Anret krebinetter med kartofler, melonsalat og dip. Servér straks.
Kundekommentarer ()