Estragonen skylles, og bladene plukkes af stilkene. Hak bladene groft.
Kartoflerne sættes over at koge i godt saltet vand. Put estragonstilkene ned i kogevandet: de giver god smag. Når kartoflerne er næsten møre, hældes vandet fra, og kartoflerne trækker under låg, med en god smørklat, til I skal spise.
Spinaten skylles.
Radiserne soigneres og deles i kvarte.
15 min.
Krebinetter
Kødet formes som aflange hakkebøffer. Der skal være en pr. person.
Vend "bøfferne" først i mel, derefter i sammenpiskede æg ( beregn omkring 1/2 æg pr. person ), og til sidst i rasp. Lad krebinetterne hvile på en rist ell. lignende et par minutter.
20 min.
Stegning og grøntsager
Krebinetterne steges i ( gerne rigeligt ) smør på en pande ved jævn varme 5 minutter på hver side.
Tag krebinetterne af panden og lad dem hvile på risten, til I skal spise.
Panden fra krebinetterne tørres af, og en ny klat smør smeltes på den.
Steg radiserne, spinaten og estragonen på panden til spinaten falder sammen og hæld så flødeosten ned i panden.
Når osten er smeltet, og alt er gennemvarmt, smages grøntsagerne til med salt og peber.
30 min.
Anretning
Servér krebinetterne med den cremede spinat og kartoflerne.
Kommentarer og forslag til opskriften