Start med at tænde ovnen på 180 grader varmluft.
Skyl blomkålen, og pluk den ud i store, rustikke buketter. Vend buketterne med godt med olivenolie, salt og krydderblandingen. Sørg for at få krydderierne ind i alle de små kroge.
Bag blomkålen på en bageplade i ca. 20 min., til den er gylden og mør.
Sæt perlebyggen over at koge i rigeligt vand med et skud salt. Kog i ca. 15 min., til perlebyggen er mør. Lad den trække færdig i vandet indtil servering.
Pluk salaten ud i mundrette blade, og skyl dem.
Skyl æblet, og skær det ud i tern.
Vend salatbladene med yoghurt og masser af fintrevet citronskal og et par dråber citronsaft.
Dræn perlebyggen, og smag den til med lidt olivenolie og salt.
Vend perlebyggen med æbletern og rosiner.
Anret den i en dyb tallerken med blomkål ovenpå og den cremede salat på siden.
Velbekomme!
Kundekommentarer ()