Start med at tænde ovnen på 200 grader varmluft.
Skyl rød peber, aubergine og broccoli. Halvér peberen, og fjern kernehuset. Skær peberfrugten i kvarte. Skær aubergine i store, grove firkanter, og pluk broccoli ud i store buketter - husk at få noget stok med også.
Vend det hele i en stor skål med godt med olivenolie, salt og krydderblandingen.
Spred grøntsagsblandingen ud på en bageplade.
Bag den i ovnen i 20-25 min., til grøntsagerne har taget godt med farve.
Skyl bulguren under koldt vand i en sigte. Kom den skyllede bulgur i en gryde, og tilsæt vand, så det godt og vel dækker. Kog i 8-10 min. under låg ved svag varme. Lad den kogte bulgur afdryppe og køle lidt af i en sigte.
Skræl skalotteløget, og snit det super fint med en skarp kniv.
Vend bulgur med lidt olivenolie, rosiner, skalotteløg og masser af fintrevet citronskal, og smag til med lidt salt.
Anret i en dyb tallerken med bagt grønt ved siden af. Slut af med at komme lidt yoghurt over retten.
Velbekomme!
Imam bayaldi - krydderiblanding indeholder: Spidskommen, løgpulver, hvidløgspulver, sort peber, mynte, persille og kanel.
Kundekommentarer ()