0
Krydderbagt grønt med bulgur, rosiner og yoghurt

Krydderbagt grønt med bulgur, rosiner og yoghurt

Hovedingrediens:
Grøntsager
Sæson:
Efterår, Sommer
Tilberedningstid:
30 minutter
Opskriftstype:
Vegetarretter
Brugerbedømmelser:
Allergener:
Mælk, Hvedemel, Soya, Nødder, Jordnødder

Fremgangsmåde

Skift til simpel visning
rød peberfrugtaubergineimam bayaldi krydderiblandingbroccoli
1 min.
Grønt

Start med at tænde ovnen på 200 grader varmluft.

Skyl rød peber, aubergine og broccoli. Halvér peberen, og fjern kernehuset. Skær peberfrugten i kvarte. Skær aubergine i store, grove firkanter, og pluk broccoli ud i store buketter - husk at få noget stok med også.

Vend det hele i en stor skål med godt med olivenolie, salt og krydderblandingen. 

Spred grøntsagsblandingen ud på en bageplade. 

Bag den i ovnen i 20-25 min., til grøntsagerne har taget godt med farve.

bulgur
10 min.
Bulgur

Skyl bulguren under koldt vand i en sigte. Kom den skyllede bulgur i en gryde, og tilsæt vand, så det godt og vel dækker. Kog i 8-10 min. under låg ved svag varme. Lad den kogte bulgur afdryppe og køle lidt af i en sigte.

skalotteløg
15 min.
Løg

Skræl skalotteløget, og snit det super fint med en skarp kniv.

citronyoghurt naturelrosiner
30 min.
Anretning

Vend bulgur med lidt olivenolie, rosiner, skalotteløg og masser af fintrevet citronskal, og smag til med lidt salt.

Anret i en dyb tallerken med bagt grønt ved siden af. Slut af med at komme lidt yoghurt over retten.

Velbekomme!

Bonusinfo

Imam bayaldi - krydderiblanding indeholder: Spidskommen, løgpulver, hvidløgspulver, sort peber, mynte, persille og kanel.

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?