Skyl alle grøntsager samt eventuelle krydderurter og frugter. Husk at vaske dine hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.
Find alle de køkkenredskaber frem, du skal bruge til retten.
Tænd ovnen på 180 grader varmluft.
Gnid fisken godt med krydderblandingen og lidt salt. Bag fisken i et ildfast fad på et stykke bagepapir i 12-15 min., til den er mør.
Skyl blomkål, og skær den ud i mundrette buketter. Varm en pande op ved høj varme, og tilsæt lidt olie. Steg blomkålsbuketterne, så de tager farve, men beholder lidt bid. Krydr med salt og friskkværnet peber.
Kom de hakkede tomater op i en gryde, og kog dem godt ind i 10-15 min., så alt vandet fordamper, og tomaterne tykner. Sørg for at røre ofte i gryden.
Blend herefter tomatpuréen med en stavblender, mens du tilsætter en god sjat olivenolie. Smag til med salt og friskkværnet peber.
Dræn kikærterne, og lun dem lidt igennem i en gryde. Hak peanuts fint, og snit forårsløgene tyndt med en skarp kniv.
Bland blomkål, forårsløg og kikærter i en skål. Pluk fisken ud i grove stykker, og vend dem sammen med. Smag til med godt med limesaft og fintrevet limeskal.
Smør en stor skefuld tomatsauce ud i bunden af en tallerken, og anret salaten ovenpå. Slut af med at drysse med de hakkede peanuts.
Indeholder:
25% Chipotle, 25% sød paprika, 15% spidskommen, 15% paprikaflager, 15% tørret dild, 5% hvidløgspulver.
Kundekommentarer ()