Start med at tænde ovnen på 200 grader varmluft. Skræl alle rødbederne. Skær ca. 2/3 i mundrette både. Vend dem med harissaen og lidt olivenolie. Læg dem i et ildfast fad og kom folie eller et låg henover og bag dem i ovnen til de er møre - ca. 25-30 min.
Resten af rødbederne skærer du i små tern og kommer op i en skål med masser af limesaft og fintrevet skal.
Del hver dejkugle i to lige store stykker og rul dem helt tyndt ud på et godt melet bord.
Tag en stor pande og varm den op ved højeste varme. Steg fladbrødene et eller to af gangen, ca. 2-3 min på hver side. De må gerne tage godt med farve. Pensl dem med lidt olivenolie og drys med lidt salt når de er færdige og opbevar dem i et fugtigt klæde til servering.
Mens fladbrødene steger kan du skylle bladsellerien og skære den i små tern. Hak valnødderne groft og pluk fetaen ud i brud.
Anret fladbrødene ved bordet med bagte rødbeder, rå rødbeder, skyllet rucola og resten af fyldet. Slut gerne af med at komme nogle dråber olivenolie over hvert brød.
Velbekomme!
Vores økologiske pizzadej på surdej er lavet på 100% italiensk Tipo 00 og durummel. Dejen er fermenteret med surdej og er koldhævet i minimum 24 timer før den pakkes.
Harissa er en nordafrikansk tyktflydende stærk chilisauce med bla. hvidløg, kommen, spidskommen og koriander. Den er især fremstillet og brugt i Tunesien og er central i det tunesiske køkken – men bliver brugt overalt i Nordafrika og Mellemøsten.
Kundekommentarer ()