0
Krydderurtebagt rødtunge på bund af sukkerærter og tomater

Krydderurtebagt rødtunge på bund af sukkerærter og tomater

Hovedingrediens:
Fisk
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Krydderurtebagt rødtunge: Blend rasp, basilikum, bredbladet persille, salt og peber til en grøn krydderurterasp (stavblender kan ikke benyttes).

Fold fileterne så de bliver ens i tykkelsen. Vend dem i raspen og placer dem i et ildfast fad. Krydr med lidt salt og en lille smørklat på hver filet.

Bages ved 200 g. i ca. 8-10 min. afhængig af størrelse.

Sautè af sukkerærter og tomat: Del sukkerærterne i halve (friske grønne bønner kan også bruges, men de skal koge i 5-7 min. afhængig af størrelse). 3 tomater deles i halve, kernehuset fjernes og tomatkødet skæres i strimler (små cherrytomater kan også benyttes - da fjernes kernehuset ikke). Ærter eller bønner og tomater sauteres på en pande i lidt olie i 5-7 min. Smages til med salt og peber.

Tomat sauce: Skær bacon og løg i tern, svits det i en gryde i 2 min. Tilsæt hvidvin, tomatkoncentrat, kernehuset fra tomater og yderligere 2 tomater, der er skåret i tern. Lad det hele småkoge i ca. 5 min. Blend saucen og smag den til med salt og peber.

Server retten med råstegte kartofler.

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?