Ovnen forvarmes til 220 grader med en bageplade i.
Blomkålen deles i buketter på størrelse med en god, stor hotwing og lægges over i en stor skål.
Chilien hakkes meget fint. Tag evt. frøstandene ud, det er dem, der er det stærkeste i chilien. Prøv også evt. at smage en lille bid, så du kan vurdere, hvor meget chili du vil bruge til dine hotwings. Der er stor forskel på, hvor stærke chilier er.
Hvidløget hakkes meget fint. Du skal bruge 1/2 - 2 fed pr. person, alt efter hvor glad du er for hvidløg.
Blomkålsbuketterne vendes i hoisin-saucen, 1 spsk olivenolie pr. person og evt. 1-2 tsk flydende honning pr. person. Der smages til med chili, hvidløg, samt salt og peber.
Blomkålen bredes ud på bagepladen, og de bages 7-8 minutter.
Derefter vendes buketterne og bager, til de er sprød-møre.
Krydderurterne skylles, slynges tørre og hakkes/snittes fint.
Kødet æltes sammen med persille, en smule olivenolie, salt og rigeligt peber.
Du kan putte lidt finthakket hvidløg i også.
Form kødet til 1 flad hakkebøf pr. person.
Dressingen laves ved at røre purløget sammen med creme frisk, og smage til med salt og peber.
Hasselnødderne ristes på den pande, som du også vil stege bøfferne i.
Når de begynder at dufte og er fint gyldne, tages nødderne af panden, og bøfferne steges ved høj varme i olie.
Hasselnødderne hakkes mellem-groft.
Blomkålen anrettes på et fad, og der drysses med hasselnøddekernerne samt evt. lidt olivenolie og chili.
Bøfferne og dressingen gives til.
~Velbekomme ~
Kundekommentarer ()