Skyl alle grøntsager samt eventuelle krydderurter og frugter. Husk at vaske dine hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.
Find alle de køkkenredskaber frem, du skal bruge til retten.
Tænd ovnen på 200 grader varmluft. Alternativt kan gulerødderne steges på en pande, til de er møre.
Skrub gulerødderne grundigt, og halvér dem på langs. Vend dem med lidt olivenolie, salt og krydderblandingen, og bag dem på en flad bageplade i ca. 25 min., til de har taget godt med farve, og er blevet møre.
Kom perlebyggen op i en kasserolle, og dæk med rigeligt med koldt vand, tilsæt lidt salt, og lad dem simre under låg i ca. 15 min., til de er møre. Kom dem i en sigte, og lad dem dryppe af.
Skyl squashen, og skær den i små tern.
Skær fisken i kuvertstykker.
Varm en stor pande op ved høj varme. Tilsæt en smule olivenolie, og steg fisken ca. 3-4 min. på den ene side og max 30 sekunder på den anden side. Vil du have fisken gennemstegt, så lad den stege 3-4 min. på begge sider.
Krydr med salt og sort peber.
Når perlebyggen er mør, vender du den med lidt olivenolie, fintrevet limeskal, limesaft og squashternene. Smag til med salt og peber.
Anret som vist på billedet med perlebyg i bunden af en dyb tallerken. Slut af med at komme lidt yoghurt over retten.
Dukkah krydderiblanding indeholder: 20% HASSELNØDDER, 20% SESAMFRØ, 10% KORIANDERFRØ, 10% SPIDSKOMMEN, 10% SORT PEBER, 10% CAYENNE, 10%KANEL, 10%SALT
Kundekommentarer ()