0
Krydrede kikærter og pastinakker i tomat med naanbrød

Krydrede kikærter og pastinakker i tomat med naanbrød

Hovedingrediens:
Grøntsager
Sæson:
Efterår, Sommer
Tilberedningstid:
30 minutter
Opskriftstype:
Vegetarretter
Brugerbedømmelser:
Allergener:
Sesam, Sennep, Gluten, Mælk

Fremgangsmåde

Skift til simpel visning
pastinakkikærterhvidløgflåede tomater
1 min.
Grønt

Start med at tænde ovnen på 220 grader varmluft, og sæt en flad bageplade eller en pizzasten/stål ind i ovnen.

Skræl pastinakkerne, og skær dem i grove tern.

Dræn kikærterne for vand.

Pil hvidløgene, og snit feddene fint med en kniv.

Find en stor gryde frem, og tilsæt et generøst skud olivenolie. Sauter hvidløg og pastinakker i 2-3 min., uden at de tager for meget farve. Tilsæt så de flåede tomater og kikærter. Krydr med lidt salt, og lad retten stå på laveste blus under låg og simre stille og roligt.

naan krydderiblandingcitronpizzadej - på surdej
10 min.
Naanbrød

Del hver dejkugle i to eller tre. Rul dem helt tyndt ud med en kagerulle med så lidt mel som muligt.

Når ovnen er varm, bages brødene i blot 2-3 min., til de er gennembagte og har taget lidt farve. Tænd gerne for grillen i ovnen, hvis det hjælper på farven.

Når brødene kommer ud af ovnen, pensles de med lidt olivenolie eller smeltet smør, og drysses med krydderblandingen. Riv citronen fint henover, og hold brødene lune og bløde i et lukket viskestykke indtil servering.

frisk oreganohjertesalat
20 min.
Salat

Pluk salaten ud i blade, og skyl dem. Dryp bladene godt af, og snit dem i brede bånd.

Pluk oreganoen ud i blade.

30 min.
Anretning

Smag gryderetten til en sidste gang, og vend den friske oregano i lige inden servering.

Anret i dybe tallerkener med salaten ved og naanbrød på siden.

Velbekomme!

Bonusinfo

Naan krydderiblanding indeholder:

35% hel nigella
20% hel sesam
10% knust spidskommen
10% knuste gule sennepsfrø
10% Knuste korianderfrø
10% gurkemeje
5% chilipulver

Bonusinfo

Vores økologiske pizzadej på surdej er lavet på 100% italiensk Tipo 00 og durummel. Dejen er fermenteret med surdej og er koldhævet i minimum 24 timer før den pakkes. 

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?