Start med at skrælle knoldselleri, og skær det ud i tern på ca. 1x1 cm.
Skyl aspargesene, og knæk bunden af. Bunden skal blot kasseres. Skær aspargesene i 3-4 cm lange stykker.
Skyl broccoli, og pluk/skær den ud i buketter.
Find en stor gryde frem, og tilsæt lidt olivenolie. Steg selleriternene, til de begynder at tage lidt farve i kanterne.
Tilsæt så krydderblandingen, og lad den stege lidt med. Kom nu hakkede tomater og drænede kikærter ned i gryden, krydr med lidt salt, og lad retten simre stille og roligt i ca. 15 min.
Find en stor pande frem, og sæt den over ved middelhøj varme. Kom broccolibuketter på panden, og lad dem stege i ca. 5-7 min., til de tager lidt farve og begynder at mørne.
Kom så aspargesene på panden, og lad dem varme med et minuts tid - blot så de lige får varme. Krydr med lidt salt og masser af fintrevet citronskal.
Hak korianderen groft, og drys den over.
Hvis du laver mad til 3-4 kuverter, kan du med fordel stege grøntsagerne over to omgange.
Smag de krydrede kikærter til en sidste gang, og anret dem i bunden af en dyb tallerken med de stegte grøntsager ovenpå.
Velbekomme!
Biryani krydderimix: 50% Madras karry, 15% grønne kardemommefrø, 15% gurkemeje, 10% kanel, 5% laurbærblade.
Kundekommentarer ()