0
Krydrede kikærter og selleri i tomat med stegte grønne asparges

Krydrede kikærter og selleri i tomat med stegte grønne asparges

Hovedingrediens:
Grøntsager
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer
Tilberedningstid:
30 minutter
Opskriftstype:
Vegetarretter
Brugerbedømmelser:
Allergener:
Knoldselleri, Nødder

Fremgangsmåde

Skift til simpel visning
kikærterknoldselleriflåede og hakkede tomatergrønne aspargesbroccolibiryani krydderi
1 min.
Grønt

Start med at skrælle knoldselleri, og skær det ud i tern på ca. 1x1 cm.

Skyl aspargesene, og knæk bunden af. Bunden skal blot kasseres. Skær aspargesene i 3-4 cm lange stykker.

Skyl broccoli, og pluk/skær den ud i buketter.

Find en stor gryde frem, og tilsæt lidt olivenolie. Steg selleriternene, til de begynder at tage lidt farve i kanterne.

Tilsæt så krydderblandingen, og lad den stege lidt med. Kom nu hakkede tomater og drænede kikærter ned i gryden, krydr med lidt salt, og lad retten simre stille og roligt i ca. 15 min.

citronkoriandergrønne aspargesbroccoli
15 min.
Broccoli og asparges

Find en stor pande frem, og sæt den over ved middelhøj varme. Kom broccolibuketter på panden, og lad dem stege i ca. 5-7 min., til de tager lidt farve og begynder at mørne.

Kom så aspargesene på panden, og lad dem varme med et minuts tid - blot så de lige får varme. Krydr med lidt salt og masser af fintrevet citronskal.

Hak korianderen groft, og drys den over.

Hvis du laver mad til 3-4 kuverter, kan du med fordel stege grøntsagerne over to omgange.

30 min.
Anretning

Smag de krydrede kikærter til en sidste gang, og anret dem i bunden af en dyb tallerken med de stegte grøntsager ovenpå.

Velbekomme!

Bonusinfo

Biryani krydderimix: 50% Madras karry, 15% grønne kardemommefrø, 15% gurkemeje, 10% kanel, 5% laurbærblade.

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?