0
Krydrede kødboller med stuvet pak choy og hvide bønner

Krydrede kødboller med stuvet pak choy og hvide bønner

Hovedingrediens:
Grøntsager
Sæson:
Forår, Sommer
Tilberedningstid:
25 minutter
Opskriftstype:
Hurtige kødretter
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Skift til simpel visning
0 min.
Lad os starte med:

Skyl alle grøntsager samt eventuelle krydderurter, salater og frugter. Husk at vaske dine hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.

Find alle de køkkenredskaber frem, du skal bruge til retten.

 

pak choyhvidløgagurk
1 min.
Forbered grønt

Pluk pak choy ud i blade og skær dem i 2 cm brede strimler.

Snit hvidløget i tynde skiver.

Skær agurk i tern på ca. 2x2cm.

hakket grisekødgyroskrydderi
5 min.
Lav kødboller

Kom kød, krydderblanding og lidt salt op i en skål, og rør det hele godt sammen. Form små kødboller, og steg dem på en pande i lidt olie i 5-6 min. i alt.

soltørret tomat tapenadehvide bønner
10 min.
Lun bønner

Dræn bønner, og kom dem op i en kasserolle sammen med 1 stor spsk. tapenade pr. kuvert og lidt salt. Lun det hele godt igennem ved lav varme i 4-5 min.

pak choycreme fraiche 38%hvidløg
15 min.
Lav den stuvede kål

Tag kødbollerne af panden, og tilsæt kål og hvidløg i lidt ny olie. Sauter ved lav varme i 4-5 min., til kålen er mørnet, og faldet lidt sammen. Kom så creme fraichen op i panden, og lad den koge op og stuve kålen. Smag til med salt og groftkværnet, sort peber.

25 min.
Anretning

Vend agurkerne op i bønnerne, og anret dem i en dyb tallerken med kødboller og stuvet kål.

Bonusinfo

Gyros mix fra indeholder: 20% spidskommen, 10% chili pulver, 10% korianderfrø, 10% sød paprika, 10% hvidløgspulver, 10% persille, 10% oregano, 10% timian, 10% stødt kanel

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?