Start med at skylle peberfrugten og pille hvidløget. Kom ærterne op i en dyb tallerken, så de tør en smule op.
Skær peberfrugten i strimler, og snit hvidløget fint.
Sæt en stor gryde over ved middelhøj varme, og tilsæt lidt olivenolie. Steg risene i 3-4 min. under omrøring. De må gerne begynde at brune en kende i kanterne. Tilsæt så tomatpure, rød peberfrugt, hvidløg og krydderblanding, og steg i yderligere 1 min. eller to. Kom ca. 2,5 dl. vand pr. kuvert op i gryden, og lad risene simre i ca. 15 min., til de er møre, og har optaget vandet. Tilsæt gerne mere vand løbende, hvis det er nødvendigt.
Steg spejlæggene på en pande i lidt smør eller olivenolie. Lad gerne blommen være smilende. Krydr med salt og friskkværnet sort peber.
Skyl salaten, og slyng den godt. Pisk en dressing af lige dele citronsaft og olivenolie, og vend det sammen med salaten.
Hak korianderen med en kniv - både stilke og blade.
Lige inden servering vendes ærterne i risene, og varmes igennem. Smag til med salt og friskkværnet peber. Anret i en dyb tallerken med spejlæg og salat til. Drys koriander over retten.
Velbekomme!
Albondigas krydderi indeholder:
40% sød paprika, 25% hvidløgspulver, 10% sort peber, 10% røget paprika, 10% muskatnød, 4,5% gurkemeje, 0,5% safran
Kundekommentarer ()