0
Krydrede tomatris med stegte rødder og yoghurtdressing

Krydrede tomatris med stegte rødder og yoghurtdressing

Hovedingrediens:
Grøntsager
Sæson:
Efterår, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter
Opskriftstype:
Vegetarretter
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Skift til simpel visning
0 min.
Lad os starte med:

Skyl alle grøntsager samt eventuelle krydderurter og frugter. Husk at vaske dine hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.

Find alle de køkkenredskaber frem, du skal bruge til retten.

aloo gobi krydderiris, basmatitomater
1 min.
Ris

Skær tomaterne i grove tern. Sæt en kasserolle over, og tilsæt et godt skud olivenolie, tomater og krydderiblanding. Sautér 1-2 min., tilsæt risene, og vend det hele rundt. Tilsæt så vand, og tilbered efter fremgangsmåden på rispakken. Husk et skud salt.

østershattepastinaksesamfrølimeyoghurt naturelrucola
5 min.
Grønt

Skræl pastinakkerne, og skær dem i tern på ca. 1x1 cm. Pluk østershattene ud i lameller.

Lav en dressing af yoghurt og limesaft.

Sæt en stor pande over ved høj varme, og tilsæt en smule olie. Steg først pastinakkerne i 10-12 min., til de er helt møre, og har taget lidt farve. Kom dem op i en skål, tilsæt lidt ny olie til panden, og steg svampene i 3-4 min., til de er møre. Et minuts tid inden svampene er færdige, tilsætter du sesamfrø, og lader dem stege med.

Bland svampe, rucola og pastinakker i skålen, og smag til med lidt salt og et par dråber olivenolie.

30 min.
Anretning

Anret ris og svampeblandning i en dyb tallerken, og slut af med at komme dressing over retten.

Bonusinfo

Aloo Gobi krydderi indeholder: 30% Spidskommen, 15% nigella frø, 15% korianderfrø, 15% chilipulver, 15% gurkemeje, 10% methi (tørret bukkehorn blade og garam masala)

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?