0
Krydrede tomatris med stegte rødder og yoghurtdressing

Krydrede tomatris med stegte rødder og yoghurtdressing

Hovedingrediens:
Grøntsager
Sæson:
Efterår, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter
Opskriftstype:
Vegetarretter
Brugerbedømmelser:
Allergener:
Mælk, Sesam

Fremgangsmåde

Skift til simpel visning
aloo gobi krydderiristomater
1 min.
Ris

Start med at skylle tomaterne, og skær dem i grove tern. Sæt en kasserolle over, og tilsæt et godt skud olivenolie, tomater og krydderiblanding. Sauter et minut eller to, og tilsæt så risene. Vend det hele rundt, og tilsæt så vand og tilbered efter fremgangsmåden på rispakken. Husk et skud salt.

østershattepastinaksesamfrølimeyoghurt naturelrucola
5 min.
Grønt

Skræl pastinakkerne, og skær dem i tern på ca. 1x1 cm.

Pluk østershattene ud i lameller.

Lav en dressing af yoghurt og limesaft.

Sæt en stor pande over ved høj varme, og tilsæt en smule olie. Steg først pastinakkerne i 10-12 min., til de er helt møre og har taget lidt farve. Kom dem op i en skål, tilsæt lidt ny olie til panden, og steg svampene i 3-4 min., til de er møre. Et minuts tid inden svampene er færdige, tilsætter du sesamfrø, og lader dem stege med.

Bland svampe, rucola og pastinakker i skålen, og smag til med lidt salt og et par dråber olivenolie.

30 min.
Anretning

Anret ris og svampeblandning i en dyb tallerken, og slut af med at komme dressing over retten.

Velbekomme!

Bonusinfo

Aloo Gobi krydderi indeholder: Spidskommen, nigella frø, korianderfrø, chilipulver, gurkemeje, methi (tørret bukkehorn blade og garam masala)

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?