0
Krydret blomkål og stegte løg på ris pilaf

Krydret blomkål og stegte løg på ris pilaf

Hovedingrediens:
Grøntsager
Sæson:
Efterår, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter
Opskriftstype:
Vegetarretter
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Skift til simpel visning
blomkålchaat masalaris
1 min.
Blomkål

Start med at tænde ovnen på 200 grader varmluft.

Skær blomkålet ud i grove buketter, og vend dem med lidt olivenolie, salt og krydderblandingen. Bred dem ud på en bageplade, og bag i ca. 20 min., til de er møre med bid og har taget godt med farve.

Sæt risene over at koge efter anvisning på pakken.

løghvedemel
10 min.
Løg

Skræl løgene, og skær dem i tynde skiver. Pil løgringene fra hinanden, og vend dem med mel.

Ryst løgene, så overskydende mel falder af. Sæt en stor pande over med lidt olie på. Steg løgene stille og roligt, til de har taget godt med farve og er blevet sprøde. Krydr med salt, og lad dem ligge på fedtsugende papir.

grøn peberfrugthjertesalat
20 min.
Grønt

Skær peberfrugten ud i små tern. 

Pluk salaten ud i blade.

creme fraiche 18%
30 min.
Anretning

Vend rosiner og grøn peber ned i risene, og anret dem i bunden af en dyb tallerken.

Kom salat, blomkål og stegte løg ovenpå, og slut af med en god klat creme fraiche.

Velbekomme!

Bonusinfo

Chaat Masala bruges i mange krydrede retter i Indien og Pakistan. Chaat Masala drysses ofte på frugt, æg, toasts og salater i Indien. Gadesælgere blander typisk deres egen Chaat Masala, som så drysses på friskskåret frugt eller friske grøntsager.

Chaat Masala indeholder: Mangopulver, havsalt, kala namak, spidskommen, koriander, sumak, peber og stærk paprika.

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?