0
Krydret bønnesuppe med pastinak og bagt kulmule
Hovedingrediens:
Fisk
Sæson:
Forår, Efterår, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter
Opskriftstype:
Fiskeretter
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Skift til simpel visning
0 min.
Lad os starte med:

Skyl alle grøntsager samt eventuelle krydderurter og frugter. Husk at vaske dine hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.

Find alle de køkkenredskaber frem, du skal bruge til retten.

hvide bønnerpastinakkergaram masala
1 min.
Forbered suppen

Tænd ovnen på 200 grader varmluft.

Skræl pastinakkerne, og skær dem i mundrette firkanter på ca. 2x2 cm.

Dræn bønnerne for vand.

Sæt en stor gryde over på mellemhøj varme, og tilsæt lidt olivenolie. Kom ca. halvdelen af bønnerne og ca. 2/3 af pastinakkerne op i gryden, og lad det sautere under omrøring i 3-4 min. Tilsæt krydderblanding, og lad den sautere med i yderligere et minuts tid. Kom så ca. 3 dl vand pr. kuvert og et godt skud salt op i gryden. Lad suppen simre under låg, til det hele er mørt. Blend den herefter helt lind, og smag til en sidste gang.

spinatæbler
10 min.
Lav fyldet

Varm en stor pande op på mellem varme, og tilsæt lidt olivenolie. Steg de resterende pastinakker i 3-4 min., til de er møre, og har taget lidt farve. Kom så de sidste bønner og spinat på panden, og vend rundt, til spinaten er faldet sammen. Krydr med lidt salt og godt med groftkværnet, sort peber.

Skær æblet i tern, og gem det til anretning.

kulmulefilet med skindØlandshvede / Primitivo boller
20 min.
Bag fisk og boller

Skær fisken i kuvertstykker, og gnid dem med lidt olivenolie. Læg dem med skindsiden op i et ildfast fad. Bag i 10-12 min., til skindet nemt kan trækkes af med fingrene.

Lun samtidig bollerne i ovnen i 3-4 min.

30 min.
Anretning

Anret bønner, pastinakker og spinat i bunden af en dyb tallerken. Kom den varme suppe henover, og læg fisken på. Drys med æbler, og servér brødet på siden.

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?