Kom hele indholdet af posen med svinenakke ned i en gryde. Tænd på laveste blus og læg et låg på gryden. Lad kødet varme igennem helt stille og roligt - ca. 15 min. Sluk derefter for gryden og lad kødet stå under låg.
Skyl persille, tomater, agurk og salat grundigt - og dryp det godt af bagefter. Skær salaten i mindre, mundrette stykker. Halvér tomaterne og skær agurken i små tern. Pluk persillen ud i blade og hak stilkene fint med en kniv. Vend agurketernene med de hakkede persillestilke.
Skræl løget og snit det i supertynde skiver med en skarp kniv.
Anret de forskellige grøntsager i skåle til senere.
Del hver af dejkuglerne i to og rul dem ud i ca. 1/2 cm tykkelse med en kagerulle på et let melet bord. Varm en tør pande godt op og steg fladbrødene et af gangen - ca. 3-4 minutter på hver side.
De må meget gerne tage godt med farve. Kom ca. en tsk af krydderblandingen og nogle dråber olivenolie henover hvert brød, når de er færdigbagt.
Pak brødene ind i et klæde eller folie, så de holder sig lune og ikke tørrer ud.
Hæld væsken fra det varme kød og pluk det ud i stykker med en gaffel. Smag det til med salt og friskkværnet peber.
Saml fladbrødene ved bordet med grøntsager, salat, yoghurt og kød.
Velbekomme!
Vores økologiske pizzadej på surdej er lavet på 100% italiensk Tipo 00 og durummel. Dejen er fermenteret med surdej og er koldhævet i minimum 24 timer før den pakkes.
Imam bayaldi - krydderiblanding indeholder: Spidskommen, løgpulver, hvidløgspulver, sort peber, mynte, persille og kanel.
Kundekommentarer ()