Start med at dele dejen i 2 stykker per kuvert. Rul hver dejklump sammen til en lille kugle, og rul derefter alle kuglerne ud til små fladbrød på ca. 1/2 cm tykkelse.
Varm en pande godt op, og steg brødene ca. 3 minutter på hver side, et af gangen løbende, mens du forbereder resten af maden.
Kom krydderblandingen op i en lille skål, og mæt den med lidt god olivenolie. Pensl eller dryp hvert brød med krydderolien, når de er stegt færdig, og opbevar dem i et klæde indtil servering.
Steg kyllingen på en godt varm pande i en smule olivenolie i ca. 4-5 minutter på hver side.
Pluk salaten ud i blade, og skyl dem i iskoldt vand. Pluk mynten ud i blade, og skyl dem, hvis det er nødvendigt. Skær agurken i tynde skiver, og snit rødløget super fint med en skarp kniv.
Bland det hele i en stor skål med lidt god olivenolie, og krydr med salt og friskkværnet peber lige inden servering.
Anret salaten på en tallerken med kyllingen og fladbrødet ved siden af. Husk en god klat yoghurt til.
Velbekomme!
Vores økologiske pizzadej på surdej er lavet på 100% italiensk Tipo 00 og durummel. Dejen er fermenteret med surdej og er koldhævet i minimum 24 timer før den pakkes.
Ras-el-hanout er arabisk for "leder af butikken" og indeholder traditionelt en blanding af de bedste krydderier, sælgeren har at tilbyde. Denne ras-el-hanout indeholder 16 (siger og skriver seksten) forskellige ingredienser, heriblandt rosenblade og safran og er krydret, sød og elegant.
Ras-el-hanout indeholder: Kanel, kardemomme, spidskommen, sort peber, koriander, chili, paprika, fennikel, anis, kommen, muskatnød, allehånde, nelliker, ingefær, rosenblade og safran.
Kundekommentarer ()