0
Krydret fladbrød med sprødt grønt og kylling
Hovedingrediens:
Grøntsager
Sæson:
Forår
Tilberedningstid:
30 minutter

Fremgangsmåde

Skjul tidslinje
pizzadej - på surdejras el hanout
1 min.
Fladbrød

Start med at dele dejen i 2 stykker per kuvert. Rul hver dejklump sammen til en lille kugle, og rul derefter alle kuglerne ud til små fladbrød på ca. 1/2 cm tykkelse.

Varm en pande godt op, og steg brødene ca. 3 minutter på hver side, et af gangen løbende, mens du forbereder resten af maden.

Kom krydderblandingen op i en lille skål, og mæt den med lidt god olivenolie. Pensl eller dryp hvert brød med krydderolien, når de er stegt færdig, og opbevar dem i et klæde indtil servering.

kyllingebryst uden skind
10 min.
Kylling

Steg kyllingen på en godt varm pande i en smule olivenolie i ca. 4-5 minutter på hver side.

mynteagurkrødløghjertesalat
20 min.
Salat

Pluk salaten ud i blade, og skyl dem i iskoldt vand. Pluk mynten ud i blade, og skyl dem, hvis det er nødvendigt. Skær agurken i tynde skiver, og snit rødløget super fint med en skarp kniv. 

Bland det hele i en stor skål med lidt god olivenolie, og krydr med salt og friskkværnet peber lige inden servering.

græsk yoghurt, 10%
30 min.
Anretning

Anret salaten på en tallerken med kyllingen og fladbrødet ved siden af. Husk en god klat yoghurt til.

Velbekomme!

Kommentarer og forslag til opskriften

Bonusinfo

Vores økologiske pizzadej på surdej er lavet på 100% italiensk Tipo 00 og durummel. Dejen er fermenteret med surdej og er koldhævet i minimum 24 timer før den pakkes. 

Bonusinfo

Ras-el-hanout er arabisk for "leder af butikken" og indeholder traditionelt en blanding af de bedste krydderier, sælgeren har at tilbyde. Denne ras-el-hanout indeholder 16 (siger og skriver seksten) forskellige ingredienser, heriblandt rosenblade og safran og er krydret, sød og elegant.

Ras-el-hanout indeholder: Kanel, kardemomme, spidskommen, sort peber, koriander, chili, paprika, fennikel, anis, kommen, muskatnød, allehånde, nelliker, ingefær, rosenblade og safran.