0
Krydret fladbrød med sprødt grønt og kylling
Hovedingrediens:
Grøntsager
Sæson:
Forår
Tilberedningstid:
30 minutter
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Skift til simpel visning
pizzadej - på surdejras el hanout
1 min.
Fladbrød

Start med at dele dejen i 2 stykker per kuvert. Rul hver dejklump sammen til en lille kugle, og rul derefter alle kuglerne ud til små fladbrød på ca. 1/2 cm tykkelse.

Varm en pande godt op, og steg brødene ca. 3 minutter på hver side, et af gangen løbende, mens du forbereder resten af maden.

Kom krydderblandingen op i en lille skål, og mæt den med lidt god olivenolie. Pensl eller dryp hvert brød med krydderolien, når de er stegt færdig, og opbevar dem i et klæde indtil servering.

kyllingebryst uden skind
10 min.
Kylling

Steg kyllingen på en godt varm pande i en smule olivenolie i ca. 4-5 minutter på hver side.

mynteagurkrødløghjertesalat
20 min.
Salat

Pluk salaten ud i blade, og skyl dem i iskoldt vand. Pluk mynten ud i blade, og skyl dem, hvis det er nødvendigt. Skær agurken i tynde skiver, og snit rødløget super fint med en skarp kniv. 

Bland det hele i en stor skål med lidt god olivenolie, og krydr med salt og friskkværnet peber lige inden servering.

græsk yoghurt, 10%
30 min.
Anretning

Anret salaten på en tallerken med kyllingen og fladbrødet ved siden af. Husk en god klat yoghurt til.

Velbekomme!

Bonusinfo

Vores økologiske pizzadej på surdej er lavet på 100% italiensk Tipo 00 og durummel. Dejen er fermenteret med surdej og er koldhævet i minimum 24 timer før den pakkes. 

Bonusinfo

Ras-el-hanout er arabisk for "leder af butikken" og indeholder traditionelt en blanding af de bedste krydderier, sælgeren har at tilbyde. Denne ras-el-hanout indeholder 16 (siger og skriver seksten) forskellige ingredienser, heriblandt rosenblade og safran og er krydret, sød og elegant.

Ras-el-hanout indeholder: Kanel, kardemomme, spidskommen, sort peber, koriander, chili, paprika, fennikel, anis, kommen, muskatnød, allehånde, nelliker, ingefær, rosenblade og safran.

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?