Skyl alle grøntsager samt eventuelle krydderurter og frugter. Husk at vaske hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.
Find alle de køkkenredskaber frem, du skal bruge til retten.
Læs opskriften grundigt igennem inden start.
Start med at vaske græskaret og skær det ud i grove tern. Behold skrællen på, den smager godt - men smid kernehuset ud.
Pluk østershatte ud i strimler.
Skræl appelsinen og skær den i skiver og derefter i mundrette stykker.
Sæt en stor gryde over ved mellemhøje varme. Tilsæt et godt skud olivenolie steg græskartern og currypaste sammen 2-3 min. uden at græskarret tager farve. Tilsæt så ca. 3 dl. vand pr kuvert og et skud salt og lad det hele simre under låg til græskartern er helt møre - ca. 15-20 min.
Sæt en pande over ved mellemhøj varme og tilsæt lidt olie. Steg svampe gyldne og møre - ca. 2-3 min. Tilsæt så græskarkernerne og lad dem stege med et minuts tid. Krydr med lidt salt og friskkværnet sort peber.
Blend suppen helt lind med en stavblender. Juster evt konsistensen med lidt mere vand og smag til en sidste gang. Dræn kikærter og lad dem lune med i suppen et minut eller to.
Anret den rygende varme suppe i en dyb tallerken og kom svampe, græskarkerner, appelsinstykker og og en god klat yoghurt i.
Velbekomme!
Kundekommentarer ()