0
Krydret kål med chaat masala, ris og raita
Hovedingrediens:
Grøntsager
Sæson:
Efterår, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter
Opskriftstype:
Vegetarretter
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Skift til simpel visning
ris
1 min.
Ris

Sæt risene over at koge efter anvisning på posen.

chaat masalarødløglimekorianderbabyspinat
5 min.
Grønt

Snit spidskål og løg i strimler. Skyl spinaten grundigt, og fjern de groveste stilke.

Skær spinaten igennem et par gange med en kniv. 

Find en stor gryde frem, sæt den over ved mellem varme, og tilsæt en smule olie. Sauter først løgene et par minutter. Tilsæt så kål og krydderblanding, og sautér i 5-10 min., til kålen er faldet en smule sammen.

Træk så gryden fra varmen, og vend spinaten sammen med kålen. Smag til med salt, masser af fintrevet limeskal og -saft.

hvidløgyoghurt 3,5 %koriander
20 min.
Raita

Mens kålen tilbereder, kan du smage yoghurten til med friskkværnet peber, lidt olivenolie og fintrevet hvidløg efter smag.

Pluk korianderen ud i blade, og snit stilkene fint med en kniv.

30 min.
Anretning

Anret risene på en tallerken med kålen på siden, raita til og koriander drysset over.

Velbekomme!

Bonusinfo

Chaat Masala bruges i mange krydrede retter i Indien og Pakistan. Chaat Masala drysses ofte på frugt, æg, toasts og salater i Indien. Gadesælgere blander typisk deres egen Chaat Masala, som så drysses på friskskåret frugt eller friske grøntsager.

Chaat Masala indeholder: Mangopulver, havsalt, kala namak, spidskommen, koriander, sumak, peber og stærk paprika.

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?