Tænd ovnen på 220 grader varmluft.
Del kyllingelåret i knæleddet med en kniv. Gnid kyllingen med lidt olivenolie, salt og krydderiblandingen. Læg kyllingen på en bradepande med godt med mellemrum imellem stykkerne, og bag i ca. 35-40 min., til de er møre.
Skrub kartoflerne grundigt, og skær dem derefter i store tern. Vend dem med lidt olivenolie og salt.
Bag dem på en bageplade under kyllingen i ca. 25 min., til kartoflerne er møre.
Når kartoflerne kommer ud af ovnen, vender du dem med pestoen i en skål.
Skyl radiser, rabarber og squash. Snit squashen i tynde strimler, og skær rabarber og radiser i tynde skiver.
Vend det hele sammen i en skål med et godt skud citronsaft.
Anret kylling, kartofler og den sprøde salat på en tallerken.
Velbekomme!
Vores basilikum pesto er lavet ud fra klassiske traditioner med et lille tvist. Idet at osten der er brugt er en Pecorino Romano DOC (fåremælksost) i stedet for den mere traditionelle parmesanost.
Pestoen laves af det lille familiefirma Bio Organica Italia i Syditalien, et økologisk og biodynamisk landbrug med egen produktion af færdigvarer som oliven, soltørrede tomater, artiskokker, pestoer og tapanader. Stedet ejes og drives af de 3 brødre Gaudiano.
Middelhavs-krydderi indeholder:
Kundekommentarer ()