Start med at skylle grønt, frugt og krydderurter. Vask hænder og redskaber efter håndtering af fisk, kød og grøntsager. Find alle ingredienser og redskaber frem.
Pil løgene, og skær både løg og pak choy i tynde strimler.
Kog nudlerne i godt saltet vand, til de er al dente.
Varm en stor wok eller pande op ved højeste blus, og tilsæt en smule olie.
Smuldr kødet med fingrene i små stykker ud på panden, og lad det tage godt med farve, inden du rører i det.
Tilsæt krydderiblanding og snittede løg, og steg i yderligere 2-3 min., til kødet er gennemstegt. Smag til med salt og friskkværnet sort peber.
Vend de kogte, drænede nudler op i kødet sammen med de rå pak choy strimler. Vend det hele godt rundt, og smag til med soya sauce.
Anret retten i dybe tallerkener, og spis gerne med pinde.
Mezze-krydderi er en lækker blanding med toner fra Mellemøstens krydderier.
Ingredienser:
Kommentarer og forslag til opskriften