Start med at skylle pak choy, og pil løgene. Skær både løg og pak choy i tynde strimler.
Sæt en stor gryde vand over til at koge nudler i. Husk et godt skud salt.
Når vandet koger, tilbereder du nudlerne, til de er al dente. Se vejledning på pakken.
Dræn kapers, og hak dem groft med en kniv.
Varm en stor wok eller pande op ved højeste blus, og tilsæt en smule olie. Smuldr kødet med fingrene i små stykker ud på panden. Lad dem tage godt med farve, inden du rører i panden. Tilsæt krydderiblanding og snittede løg, og steg i yderligere 2-3 min., til kødet er gennemstegt. Smag til med salt og friskkværnet sort peber.
Vend de kogte, drænede nudler op i kødet sammen med de rå pak choy strimler og kapers. Vend det hele godt rundt, og smag til med tamari.
Anret retten i dybe tallerkener, og spis gerne med pinde.
Velbekomme!
Mezze-krydderi er en lækker blanding med toner fra Mellemøstens krydderier.
Ingredienser:
Kundekommentarer ()