0
Krydret oksekød med nudler, pak choy og kapers
Hovedingrediens:
Grøntsager
Sæson:
Forår, Sommer
Tilberedningstid:
30 minutter
Opskriftstype:
Hurtige kødretter
Brugerbedømmelser:
Allergener:
Hvedemel, Durummel, Soya, Nødder, Sesam

Fremgangsmåde

Skift til simpel visning
pak choyløgnudlerkapers
1 min.
Grønt

Start med at skylle pak choy, og pil løgene. Skær både løg og pak choy i tynde strimler.

Sæt en stor gryde vand over til at koge nudler i. Husk et godt skud salt.

Når vandet koger, tilbereder du nudlerne, til de er al dente. Se vejledning på pakken.

Dræn kapers, og hak dem groft med en kniv.

hakket oksekød 3-6%mezze krydderiløgtamari/soya
5 min.
Kød

Varm en stor wok eller pande op ved højeste blus, og tilsæt en smule olie. Smuldr kødet med fingrene i små stykker ud på panden. Lad dem tage godt med farve, inden du rører i panden. Tilsæt krydderiblanding og snittede løg, og steg i yderligere 2-3 min., til kødet er gennemstegt. Smag til med salt og friskkværnet sort peber.

Vend de kogte, drænede nudler op i kødet sammen med de rå pak choy strimler og kapers. Vend det hele godt rundt, og smag til med tamari.

30 min.
Anretning

Anret retten i dybe tallerkener, og spis gerne med pinde.

Velbekomme!

Bonusinfo

Mezze-krydderi er en lækker blanding med toner fra Mellemøstens krydderier.

Ingredienser:

  • Koriander
  • Spidskommen
  • Sort peber
  • Havsalt
  • Sesamfrø
  • Cayenne
  • Kanel

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?