Start med at skrælle kartoflerne og skære dem i grove chunks. Kog dem møre i rigeligt vand uden salt.
Skyl pære, pak choy og squash.
Skær pære og squash i tern, og snit pak choy i strimler.
Pluk persillen ud i blade, og snit stilkene fint med en skarp kniv.
Vend det hele sammen i en skål, og tilsæt godt med fintrevet citronskal og -saft. Tilsæt ingen salt, men gerne et godt skud sort peber.
Steg æggene på en mellemvarm pande, til de er smilende. Krydr med salt og chipotle. Du kan selv styre chipotlen, men bemærk, at det glæder retten med lidt krydderi.
Hæld vandet fra kartoflerne, og tilsæt et godt skud olivenolie, salt og godt med friskkværnet peber. Mos kartoflerne med et piskeris.
Anret mosen på en tallerken med æg ovenpå og råkosten på siden.
Velbekomme!
Kundekommentarer ()