Hak løget og snit bladselleri og gulerødder. Varm fedtstoffet op i en gryde og svits grøntsagerne i et par minutter. Hak hvidløg og ingefær helt fint og tilsæt det sammen med alle krydderierne. Hæld bouillonen i og lad suppen koge i 10 minutter til grøntsagerne er helt møre.
Blend suppen med yoghurt og hæld den blendede suppe tilbage i gryden. Smag den til med salt og peber.
Skær fisken i mundrette stykker og damp dem møre i en anelse vand i et par minutter.
Hæld suppen i en dyb tallerken og læg fiskestykkerne i. Pynt suppen med en stilk bladselleri.
Klaret smør: Klar smørret ved at varme det langsomt op, uden at det koger i en lille kasserolle. Når det er smeltet, trækkes det til side og får lov at stå lunt 5-10 minutter så valle og urenheder kan bundfælde sig. Hæld nu den klarede smør (der ligger i toppen) over i en ny skål og kasser vallen (det hvide bundfald).
Madras karry indeholder: 30% gurkemeje , 20% spidskommen, 15% sennepskorn, 15% korianderfrø, 5% sort peber, 5% karryblade, 5 % Chili 5% ingefær
Kommentarer og forslag til opskriften