0
Krydret svinekød i grøntsagsbrød med bagt blomkål
Hovedingrediens:
Grøntsager
Sæson:
Forår, Sommer
Tilberedningstid:
30 minutter
Opskriftstype:
Hurtige kødretter
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Skift til simpel visning
0 min.
Husk

Skyl alle grøntsager samt eventuelle krydderurter, salater og frugter. Husk at vaske dine hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.

OBS: Læs opskriften grundigt igennem inden du går i gang og find alle de køkkenredskaber frem, du skal bruge til retten.

blomkål
1 min.
Bag blomkålen

Start med at tænde ovnen på 200 grader varmluft. Skær blomkålen ud i mundrette buketter, og skær også de fineste stilke med.

Vend dem med lidt olivenolie, salt og friskkværnet sort peber. Bred dem ud på en bageplade og bag i 20-30 min., til de har taget godt med farve i kanterne.

hakket grisekødbladsellerihvidløg
5 min.
Steg kødet

Snit hvidløg i tynde skiver. Skær bladselleri i skiver. 

Varm en stor pande op, tilsæt en smule olie, og kom kødet på. Hak det lidt ud i mundrette chunks med en træske, mens det steger og tager godt med farve. Kom hvidløg og bladselleri på panden efter et par minutter, og lad det stege med. Pas på at hvidløget ikke branker. Steg i ca. 15 min., indtil kødet har taget godt med farve og er gennemstegt. Krydr med salt og godt med groftkværnet, sort peber.

hjertesalatMK Grøntsagsbrød
20 min.
Lun brødene

Lun brødene kort nederst i ovnen i 2-3 min.

Pluk salaten ud i blade.

Sriracha sauceyoghurt 3,5 %
30 min.
Anretning

Anret brødene ved bordet med bagt blomkål, kød, salat og yoghurt og sriracha.

NB. Foto viser wraps, men du modtager MK Grøntsagsbrød.

Bonusinfo

Michelle Kristensen fortæller om hendes grøntsagsbrød:

Man tror jo nærmest det er løgn, hvis man hører hvor få havregryn der er i dette grøntsagsbrød. Hvor resten er ærter, æg og loppefrøskaller.

Jeg udviklede brødene i 2011 og siden har de været en trofast ven i mit køkken. Jeg bruger dem til alt fra sandwich, mini pizzabunde, erstatning til rugbrød, erstatning for burgerboller og mini madroulader.

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?