0
Krydret svinekød med dampede porrer, peanuts og linser

Krydret svinekød med dampede porrer, peanuts og linser

Hovedingrediens:
Grøntsager
Sæson:
Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Skift til simpel visning
hakket grisekødfajita krydderi
1 min.
Svinekød

Rør svinekødet sejt med fajitakrydderiet og et godt skud salt. 

Lad det hvile på køl til senere.

grønne linser
5 min.
Linser

Kom linserne i en lille gryde og dæk med rigeligt vand og et skud salt. Lad dem koge møre under låg - ca. 15 min.

 

porrer
10 min.
Porrer

Skær rod og top af porrerne og vask dem. Del herefter hver porre i fire stykker. Kom porrerne ned i en stor gryde og tilsæt vand, så porrerne ca. er dækket halvt med vand. Tilsæt lidt salt og damp porrerne under låg til de er møre. Ca. 10 min.

peanutsskoriander
15 min.
Peanuts

Rist peanutsene et par minutter på en tør pande, til de har taget lidt farve. Smag til med fin salt og friskkværnet peber.

Skyl og hak korianderen groft igennem med en kniv.

hakket grisekød
20 min.
Svinekød

Varm en stor pande eller wok op ved højeste varme og tilsæt lidt olie. Pluk kødet ud i små brud og steg dem hårdt på panden, så de tager godt med farve og bliver gennemstegt. Ca. 2-3 minutter.

Bemærk, hvis du laver mad til 3-4 kuverter kan du med fordel stege kødet over to gange.

porrer
25 min.
Porrer

Tag porrerne op af gryden, og lad dem dampe en smule af på en tallerken. Vend dem med lidt god olivenolie og masser af friskpresset citronsaft.

30 min.
Anretning

Skyl korianderne. Anret linserne på en tallerken med porrer og kød ovenpå. Slut af med at drysse koriander og peanuts over tallerkenen.

Velbekomme!

Bonusinfo

Fajita indeholder:

Sød paprika, paprikaflager, oregano, spidskommen, chili, urteboullion*, hvidløg, cayenne og havsalt. 

*ASAs urtebouillon er vegetarisk og glutenfri. Den indeholder havsalt, maltodextrin, gærekstrakt, grøntsager og urter 7,8% (porre, persille, selleri, bukkehorn, løvstikke, gulerødder, pastinak, løg) soja sauce, gurkemeje og solsikkeolie.

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?