Skyl alle grøntsager samt eventuelle krydderurter og frugter. Husk at vaske dine hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.
Find alle de køkkenredskaber frem, du skal bruge til retten.
Rør svinekød sejt med fajitakrydderi og et godt skud salt.
Lad det hvile på køl til senere.
Kom linserne i en lille gryde, og dæk med rigeligt vand og et skud salt. Lad dem koge møre under låg i ca. 15 min.
Skær rod og top af porrerne, og skyl dem grundigt.
Del hver porre i fire stykker, kom dem ned i en stor gryde, og tilsæt vand, så porrerne ca. er dækket halvt med vand. Tilsæt lidt salt, og damp porrerne under låg i ca. 10 min., til de er møre.
Rist peanuts et par minutter på en tør pande, til de har taget lidt farve. Smag til med fint salt og friskkværnet peber.
Hak korianderen groft igennem med en kniv.
Varm en stor pande eller wok op ved højeste varme, og tilsæt lidt olie.
Pluk kødet ud i små brud, og steg dem hårdt på panden ca. 2-3 min., så de tager godt med farve, og bliver gennemstegt.
Bemærk, hvis du laver mad til 3-4 kuverter, kan du med fordel stege kødet over to gange.
Tag porrerne op af gryden, og lad dem dampe en smule af på en tallerken. Vend dem med lidt god olivenolie og masser af friskpresset citronsaft.
Anret linserne på en tallerken med porrer og kød ovenpå. Slut af med at drysse koriander og peanuts over.
Fajita indeholder:
25% Sød paprika, 15% paprikaflager, 5% oregano, 15% spidskommen, 10% chili, 10% urteboullion*, 10% hvidløg, 5% cayenne og 5% havsalt.
*ASAs urtebouillon er vegetarisk og glutenfri. Den indeholder havsalt, maltodextrin, gærekstrakt, grøntsager og urter 7,8% (porre, persille, selleri, bukkehorn, løvstikke, gulerødder, pastinak, løg) soja sauce, gurkemeje og solsikkeolie.
Kundekommentarer ()