0
Kuller bagt med dukkah dertil grønkålssalat med pære, perlebyg og hasselnødder

Kuller bagt med dukkah dertil grønkålssalat med pære, perlebyg og hasselnødder

Hovedingrediens:
Fisk
Sæson:
Efterår
Tilberedningstid:
30 minutter
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Ristede hasselnødder: Kom hasselnødderne i en 200 grader forvarm ovn i 6-8 minutter til de er gyldne, gnub hinderne af og hak dem groft.

Kålsalat: Pluk bladene af grønkålen og blancher dem i rigeligt letsaltet vand i 1 minut. Kog perlebyg med lidt salt i 12-15 minutter – dræn vandet fra. Kom kål og korn i en skål – vend sammen med både af pære, de hakkede ristede hasselnødder, det sidste dukkah, god olivenolie og halvdelen af pecorino'en der er revet – smag til med citronsaft og skal (kun det gule), salt og peber samt lidt sukker.

Fisk: Del fisken i portionsstykker og krydr med salt og sort peber, kom fisken i et smurt ildfast fad – fordel halvdelen af dukkah'en oven på stykkerne og bag fisken i en forvarm ovn ved 200 grader i 10 minutter til fisken er mælkehvid.

Anretning: Som vist på billedet – riv det sidste pecorino over retten.

Bonusinfo

Dukkah krydderiblanding indeholder: 20% HASSELNØDDER, 20% SESAMFRØ, 10% KORIANDERFRØ, 10% SPIDSKOMMEN, 10% SORT PEBER, 10% CAYENNE, 10%KANEL, 10%SALT 

Bonusinfo

Pecorino Romano D.O.P er fremstillet af fåremælk i den Italienske region Roma.

Pecorino er med sin grynede konsistens meget anvendt i madlavning som riveost, smagen adskiller sig fra parmesan ved at være mere karakteristisk, salt og mere smagfuld.

Fantastisk på frisk pasta - hen over en pizza, i en salat eller blot som et stykke ost med brød.

Pecorino Romano modnes fra 4 måneder til et år.

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?