0
Kuller-Chowder med taskekrabbe
Hovedingrediens:
Fisk
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Kuller: Fileterne halveres og lægges i en dyb pande med mælk, laurbærblade og peberkorn. Bring til kogepunket, sluk for blusset og lad dem trække i mælken med låg på.

Suppe: Skær løg i tern og sauter i lidt smør på lavt blus. Tilsæt resten af grøntsagerne, der er skåret i tern af ca. ½ x ½ cm. Tilsæt nu sennepsfrø og gurkemeje og steg til det er let brunet. Tag kuller fileterne op af mælken og sæt dem til side. Gem mælken. Strø melet over grøntsagerne og bag det godt igennem i et par minutter, inden mælken tilsættes lidt efter lidt, til man har en tyk sauce/suppe. Lad grøntsagerne koge lidt i den til de blødgøres. Pas på det brænder let på - rør hele tiden! Smag suppen til med salt og peber.

Anretning: Kom fisken, der er plukket i stykker og det pillede krabbekød i suppen og lad det varme igennem. Drys med hakket persille og server med godt brød.

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?