Skær fisken i store stykker og krydr den med salt på alle sider og læg til side.
Hak løget groft.
Varm en gryde op ved middel varme, og steg chilipulveret (pas på med mængden - den er stærk) i 1/2 spsk. olie pr. person i 1 min. under omrøring. Tilsæt løg, og steg i 2 min., indtil det bliver gyldent. Tilsæt bouillon, tomatpure, citronsaft, 1 tsk. sirup og 1,5 dl vand pr. person. Læg låg på gryden, og lad retten simre i ca. 15 min., til sovsen er tyk.
Flæk auberginen 1/8 og vend dem i salt og 1/2 spsk. olie pr. person.
Varm en pande op ved middelhøj varme. Steg auberginen på skærefladen i ca. 4 min. på hver side, indtil det har fået godt med farve og er blevet mørt.
Bland 1 spsk. olivenolie, 1 spsk. eddike og ½ tsk. sennep pr. person, og lidt salt i en skål.
Skær tomaten i små stykker og riv salaten i grove stykker.
Vend salaten og auberginen i dressingen lige før servering.
Varm en pande op ved høj varme.
Når panden er godt gennemvarm, tilsættes 1/2 spsk. olie pr. person. Læg fiskens skindside på panden og lad det stege i ca. 3 min. ved middelvarme.
Vend fisken om på den modsatte side og steg videre i ca. 30 sek. Vil du have fisken helt gennemstegt, så lad den stege 3 min. på begge sider.
Tag fisken af panden og servér straks.
Servér fisken med sovsen og salaten.
Kundekommentarer ()