Kog risene efter anvisningen på posen.
Skær peberfrugten ud i tern på 5 x 5 mm. Skræl gulerødderne, og skær dem i tynde skiver. Soigner spidskålet, og kasser de yderste blade. Del kålet i 2 stykker, og skær det derefter i mundrette stykker - undlad stokken. Kom grøntsagerne i en skål med koldt vand til senere.
Kom lys eddike, sukker, soya & ketchup i en lille gryde og kog igennem. Jævn saucen med en smule maizena rørt med koldt vand. Smag til med salt og peber.
Skær fisken ud i mindre stykker (5-6 pr person), og kom dem i en skål. Krydr fisken med salt og peber, og drys med lidt hvedemel eller maizena. Steg fiskestykkerne på en stor pande i neutral olie. Når de er grundigt brunet af, tilsættes hakket hvidløg, som steges med i 1 min. Steg også 2/3 af basilikummen med de sidste 30 sekunder. Steg, til fisken er sprød og gylden uden at være branket.
Dræn vandet fra grøntsagerne, og slyng dem tørre i en salatslynge. Kom dem i gryden med sweet'n'sour sauce, og kog det hele igennem i 2 minutter. Kom det hakkede basilikum i til sidst og smag til igen.
Som vist på billedet. Server endelig den stegte basilikum dertil.
Skagenfoods egen økologiske tomatketchup, der rent faktisk smager af tomater :-)
Ketchuppen er unik i sin ingrediens sammensætning og består af den helt rette mængde toscanske, økologiske tomater - ikke fra puré eller koncentrat - æbler, krydderier, sukker og atlanterhavssalt - alt sammen tilsat en masse kærlighed fra de seks dedikerede gutter, der kalder sig Curtice Brothers.
Læs mere om ketchuppen her: https://curticebrothers.co/
Kundekommentarer ()