Fisk leveres i bakker, der kan sættes i en varm ovn på en kold rist - ikke på en varm bageplade/bradepande. Husk dog at tage lågene af, da de ikke tåler varme.
Sæt fisk, bønner/linser og kartofler ind i en varm ovn. Ovnen skal stå på 200 grader og det skal have ca. 20 minutter. Husk efter 10 minutter at røre rundt i kartofler og bønner/linser. Saucen skal lunes i en lille gryde.
Tjek at fisken er gennem varmet, før du fordeler på tallerknerne og serverer.
Velbekomme!
Ingredienser til 2 pers./4 pers.:
Fisk: KULLERFILET
Nettovægt: ca. 300 g/ca. 600 g.
Kartofler: Kartofler, rapsolie, persille, salt og peber
Nettovægt: ca. 400 g/ca. 800 g.
Bønner/linser: BØNNER, røde linser, rapsolie, hvidløg, salt og peber
Nettovægt: ca. 250 g/ca. 500 g.
Fiskesauce: FISKEFOND, FLØDE, HVIDVIN, løg, porre, maizena, hvidløg, citron, salt og peber.
Nettovægt: ca. 2,5 dl/ca. 5 dl.
Producent: Rosendal’s Madhus, Havnevej 9, 9970 Strandby.
Fisk
Næringsindhold pr. 100 g
Energi 358 kJ / 86 kcal
Fedt 1,0 g
heraf mættede fedtsyrer 0,1 g
Kulhydrat 0,0 g
heraf sukkerarter 0,0 g
Kostfibre 0,0 g
Protein 18,9 g
Salt 0,3 g
Kartofler
Næringsindhold pr. 100 g
Energi 390 kJ / 93 kcal
Fedt 1,8 g
heraf mættede fedtsyrer 0,2 g
Kulhydrat 16,5 g
heraf sukkerarter 1,0 g
Kostfibre 1,5 g
Protein 1,9 g
Salt 0,95 g
Bønner/linser
Næringsindhold pr. 100 g
Energi 743 kJ / 177 kcal
Fedt 2,7 g
heraf mættede fedtsyrer 0,1 g
Kulhydrat 23,4 g
heraf sukkerarter 0,9 g
Kostfibre 4,3 g
Protein 12,4 g
Salt 1,33 g
Fiskesauce
Næringsindhold pr. 100 g
Energi 445 kJ / 106 kcal
Fedt 7,9 g
heraf mættede fedtsyrer 5,0 g
Kulhydrat 3,7 g
heraf sukkerarter 1,8 g
Kostfibre 0,5 g
Protein 2,8 g
Salt 0,22 g
Kundekommentarer ()