Ristede hasselnødder: Kom hasselnødderne i en 200 grader varm ovn i 6-8 minutter til de er gyldne.
Krydderrasp: Blend rasp, plukket persille, halvdelen af de ristede hasselnødder* og halvdelen af parmesanen, der er revet, sammen.
Fisk: Del fisken i portionsstykker og krydr med lidt salt og sort peber - fordel krydderraspen oven på stykkerne i et smurt ildfast fad. Bag fisken i en forvarm ovn ved 200 grader i 7-8 minutter. Server straks.
Kålsalat: Kog perlebyg med lidt salt i 12-15 minutter indtil de er "al dente" - dræn vandet fra. Pluk bladene af grønkålen. Skyl og blancher den i rigeligt letsaltet vand i 1 minut.. Kom kål og korn i en skål - vend sammen med både af pære, hakkede ristede hasselnødder, god olivenolie og revet parmesan - smag til med citronsaft og skal (kun det gule), salt og peber samt lidt sukker.
Anretning: Som vist på billedet - riv det sidste parmesan over retten ved bordet.
Parmigiano Reggiano fra regionen Emillia Romagna i Italien. Osten er fremstillet af rå upasteuriseret komælk. Denne ost er den første ost nævnt i historien allerede i år ca. 600 før Kristi fødsel. Romerne brugte osten som føde til deres soldater og den blev transporteret rundt på hesteryg. Parmigiano Reggiano er Italiens stolthed. Osten er modnet 18 måneder i de store lagre på mejerierne i det nordlige Italien.
Kundekommentarer ()