0

Skærising med tomattopping, bagt fennikel og persillepasta

Hovedingrediens:
Fisk
Sæson:
Forår, Sommer
Tilberedningstid:
20 minutter
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Fisk leveres i bakker, der kan sættes i en varm ovn på en kold rist - ikke på en varm bageplade/bradepande. Husk dog at tage lågene af, da de ikke tåler varme.

Sæt fisk, fennikel og pasta ind i en varm ovn. Ovnen skal stå på 200 grader og det skal have ca. 20 minutter. Husk efter 10 minutter at røre rundt i pastaen og den bagte fennikel.

Tjek at fisken er gennem varmet, før du fordeler på tallerknerne og serverer.

Velbekomme! 

Ingredienser til 2 pers./4 pers.: 

Fisk: SKÆRISINGFILET, SMØR, soltørret tomat, hvidløg, timian, RASP, salt og peber

Nettovægt: ca. 310 g/ca. 620 g. 

Persillepasta: PASTA PENNE, persille, rapsolie, hvidløg, salt og peber  

Nettovægt: ca. 400 g/ca. 800 g. 

Fennikel: Fennikel, kapers, olivenolie, salt og peber

Nettovægt: ca. 250 g/ca. 500 g. 

  • Levering 17. februar – bedst før 18. februar
  • Levering 19. februar - bedst før 20. februar 

Producent: Rosendal’s Madhus, Havnevej 9, 9970 Strandby. 

Fisk

Næringsindhold pr. 100 g

Energi 416 kJ / 99 kcal

Fedt 3,0 g

heraf mættede fedtsyrer 1,3 g

Kulhydrat 0,4 g

heraf sukkerarter 0,2 g

Kostfibre 0,1 g

Protein 17,5 g

Salt 0,18 g

 

Persillepasta

Næringsindhold pr. 100 g

Energi 820 kJ / 196 kcal

Fedt 5,8 g

heraf mættede fedtsyrer 0,6 g

Kulhydrat 28,6 g

heraf sukkerarter 0,6 g

Kostfibre 2,0 g

Protein 6,0 g

Salt 0,9 g

 

 

 

 

Fennikel

Næringsindhold pr. 100 g
Energi 134 kJ / 32 kcal

Fedt 1,2 g

heraf mættede fedtsyrer 0,1 g

heraf sukkerarter 2,1 g

Kostfibre 2,0 g

Protein 1,4 g

Salt 0,26 g

 

Bonusinfo

KlarParatKassen indeholder et måltid med fisk, hvor du blot skal varme op, stege lidt og smage til. Resten er der sørget for. Menuen skifter hver uge, men der er altid fokus på en god smagsoplevelse med fisk. KlarParatKassen er derfor en virkelig nem og lækker måde at spise fisk på.

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?