0

Mørksej med kryddersmør, porre i pesto samt perlebyg med krydderurter

Hovedingrediens:
Fisk
Sæson:
Forår, Sommer
Tilberedningstid:
20 minutter
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Fisk leveres i bakker, der kan sættes i en varm ovn på en kold rist - ikke på en varm bageplade/bradepande. Husk dog at tage lågene af, da de ikke tåler varme.

Sæt fisk, porre og perlebyg ind i en varm ovn. Ovnen skal stå på 200 grader og det skal have ca. 20 minutter. Husk efter 10 minutter at røre rundt i perlebyggen og porrerne.

Tjek at fisken er gennem varmet, før du fordeler på tallerknerne og serverer.

Velbekomme! 

Ingredienser til 2 pers./4 pers.: 

Fisk: MØRKSEJFILET, SMØR, persille, purløg, hvidløg, RASP, salt og peber

Nettovægt: ca. 310 g/ca. 620 g. 

Porre: Porrer, persille, basilikum, rapsolie, hvidløg, salt og peber

Nettovægt: ca. 250 g/ca. 500 g. 

Perlebyg: PERLEBYG, HØNSEFOND, persille, purløg, salt og peber  

Nettovægt: ca. 400 g/ca. 800 g. 

  • Levering 24. februar – bedst før 25. februar
  • Levering 26. februar - bedst før 27. februar 

Producent: Rosendal’s Madhus, Havnevej 9, 9970 Strandby. 

Fisk

Næringsindhold pr. 100 g

Energi 395 kJ / 94 kcal

Fedt 1,9 g

heraf mættede fedtsyrer 1,1 g

Kulhydrat 0,4 g

heraf sukkerarter 0,0 g

Kostfibre 0,1 g

Protein 18,7 g

Salt 0,43 g

 

Porre

Næringsindhold pr. 100 g

Energi 486 kJ / 116 kcal

Fedt 9,0 g

heraf mættede fedtsyrer 0,7 g

Kulhydrat 5,4 g

heraf sukkerarter 1,3 g

Kostfibre 2,9 g

Protein 2,3 g

Salt 0,68 g

 

Perlebyg

Næringsindhold pr. 100 g
Energi 470 kJ / 112 kcal

Fedt 1,1 g

heraf mættede fedtsyrer 0,2 g

Kulhydrat 23,1 g

heraf sukkerarter 0,8 g

Kostfibre 2,9 g

Protein 3,3 g

Salt 1,26 g

 

Bonusinfo

KlarParatKassen indeholder et måltid med fisk, hvor du blot skal varme op, stege lidt og smage til. Resten er der sørget for. Menuen skifter hver uge, men der er altid fokus på en god smagsoplevelse med fisk. KlarParatKassen er derfor en virkelig nem og lækker måde at spise fisk på.

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?