Fisk leveres i bakker, der kan sættes i en varm ovn på en kold rist - ikke på en varm bageplade/bradepande. Husk dog at tage lågene af, da de ikke tåler varme.
Sæt fisk, porre og perlebyg ind i en varm ovn. Ovnen skal stå på 200 grader og det skal have ca. 20 minutter. Husk efter 10 minutter at røre rundt i perlebyggen og porrerne.
Tjek at fisken er gennem varmet, før du fordeler på tallerknerne og serverer.
Velbekomme!
Ingredienser til 2 pers./4 pers.:
Fisk: MØRKSEJFILET, SMØR, persille, purløg, hvidløg, RASP, salt og peber
Nettovægt: ca. 310 g/ca. 620 g.
Porre: Porrer, persille, basilikum, rapsolie, hvidløg, salt og peber
Nettovægt: ca. 250 g/ca. 500 g.
Perlebyg: PERLEBYG, HØNSEFOND, persille, purløg, salt og peber
Nettovægt: ca. 400 g/ca. 800 g.
Producent: Rosendal’s Madhus, Havnevej 9, 9970 Strandby.
Fisk
Næringsindhold pr. 100 g
Energi 395 kJ / 94 kcal
Fedt 1,9 g
heraf mættede fedtsyrer 1,1 g
Kulhydrat 0,4 g
heraf sukkerarter 0,0 g
Kostfibre 0,1 g
Protein 18,7 g
Salt 0,43 g
Porre
Næringsindhold pr. 100 g
Energi 486 kJ / 116 kcal
Fedt 9,0 g
heraf mættede fedtsyrer 0,7 g
Kulhydrat 5,4 g
heraf sukkerarter 1,3 g
Kostfibre 2,9 g
Protein 2,3 g
Salt 0,68 g
Perlebyg
Næringsindhold pr. 100 g
Energi 470 kJ / 112 kcal
Fedt 1,1 g
heraf mættede fedtsyrer 0,2 g
Kulhydrat 23,1 g
heraf sukkerarter 0,8 g
Kostfibre 2,9 g
Protein 3,3 g
Salt 1,26 g
Kundekommentarer ()