Fisk leveres i bakker, der kan sættes i en varm ovn på en kold rist - ikke på en varm bageplade/bradepande. Husk dog at tage lågene af, da de ikke tåler varme.
Sæt fisk og perlebyg ind i en varm ovn. Ovnen skal stå på 200 grader og det skal have ca. 20 minutter. Husk efter 10 minutter at røre rundt i risottoen og kom brødet i ovnen de sidste 10 minutter.
Tjek at fisken er gennem varmet, før du fordeler på tallerknerne og serverer.
Velbekomme!
Ingredienser til 2 pers./4 pers.:
Fisk: TORSKEFILET, SMØR, citron, timian, RASP, salt og peber
Nettovægt: ca. 310 g/ca. 620 g.
Perlebygsrisotto: HØNSEFOND, PERLEBYG, majs, HVIDVIN, FLØDE, løg, hvidløg, PARMESAN, salt og peber.
Nettovægt: ca. 450 g/ca. 900 g.
Durumbrød: Vand, KÆRNEMÆLK, HVEDEMEL, HVEDEKLID, DURUM, gær og salt
Nettovægt: ca. 225 g/ca. 450 g.
Producent: Rosendal’s Madhus, Havnevej 9, 9970 Strandby.
Fisk
Næringsindhold pr. 100 g
Energi 396 kJ / 95 kcal
Fedt 2,2 g
heraf mættede fedtsyrer 1,1 g
Kulhydrat 0,4 g
heraf sukkerarter 0,0 g
Kostfibre 0,1 g
Protein 18,2 g
Salt 0,39 g
Risotto
Næringsindhold pr. 100 g
Energi 518 kJ / 124 kcal
Fedt 5,6 g
heraf mættede fedtsyrer 3,3 g
Kulhydrat 14,2 g
heraf sukkerarter 1,7 g
Kostfibre 1,6 g
Protein 2,7 g
Salt 0,88 g
Durumbrød
Næringsindhold pr. 100 g
Energi 847 kJ / 202 kcal
Fedt 1,0 g
heraf mættede fedtsyrer 0,2 g
Kulhydrat 40,2 g
heraf sukkerarter 0,7 g
Kostfibre 2,7 g
Protein 6,0 g
Salt 0,83 g
Kommentarer og forslag til opskriften