0

Torsk med citron og timian samt perlebygsrisotto med majs samt durumbrød

Hovedingrediens:
Fisk
Sæson:
Forår, Sommer
Tilberedningstid:
20 minutter
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Fisk leveres i bakker, der kan sættes i en varm ovn på en kold rist - ikke på en varm bageplade/bradepande. Husk dog at tage lågene af, da de ikke tåler varme.

Sæt fisk og perlebyg ind i en varm ovn. Ovnen skal stå på 200 grader og det skal have ca. 20 minutter. Husk efter 10 minutter at røre rundt i risottoen og kom brødet i ovnen de sidste 10 minutter.

Tjek at fisken er gennem varmet, før du fordeler på tallerknerne og serverer.

Velbekomme! 

Ingredienser til 2 pers./4 pers.: 

Fisk: TORSKEFILET, SMØR, citron, timian, RASP, salt og peber

Nettovægt: ca. 310 g/ca. 620 g. 

Perlebygsrisotto: HØNSEFOND, PERLEBYG, majs, HVIDVIN, FLØDE, løg, hvidløg, PARMESAN, salt og peber.

Nettovægt: ca. 450 g/ca. 900 g. 

Durumbrød: Vand, KÆRNEMÆLK, HVEDEMEL, HVEDEKLID, DURUM, gær og salt  

Nettovægt: ca. 225 g/ca. 450 g. 

  • Levering 3. marts – bedst før 4. marts
  • Levering 5. marts - bedst før 6. marts 

Producent: Rosendal’s Madhus, Havnevej 9, 9970 Strandby. 

Fisk

Næringsindhold pr. 100 g

Energi 396 kJ / 95 kcal

Fedt 2,2 g

heraf mættede fedtsyrer 1,1 g

Kulhydrat 0,4 g

heraf sukkerarter 0,0 g

Kostfibre 0,1 g

Protein 18,2 g

Salt 0,39 g

 

Risotto

Næringsindhold pr. 100 g

Energi 518 kJ / 124 kcal

Fedt 5,6 g

heraf mættede fedtsyrer 3,3 g

Kulhydrat 14,2 g

heraf sukkerarter 1,7 g

Kostfibre 1,6 g

Protein 2,7 g

Salt 0,88 g

 

Durumbrød

Næringsindhold pr. 100 g
Energi 847 kJ / 202 kcal

Fedt 1,0 g

heraf mættede fedtsyrer 0,2 g

Kulhydrat 40,2 g

heraf sukkerarter 0,7 g

Kostfibre 2,7 g

Protein 6,0 g

Salt 0,83 g

Bonusinfo

KlarParatKassen indeholder et måltid med fisk, hvor du blot skal varme op, stege lidt og smage til. Resten er der sørget for. Menuen skifter hver uge, men der er altid fokus på en god smagsoplevelse med fisk. KlarParatKassen er derfor en virkelig nem og lækker måde at spise fisk på.

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?