Fisk leveres i bakker, der kan sættes i en varm ovn på en kold rist - ikke på en varm bageplade/bradepande. Husk dog at tage lågene af, da de ikke tåler varme.
Sæt fisk, ærtepure og kartoffelpure ind i en varm ovn. Ovnen skal stå på 200 grader og det skal have ca. 20 minutter. Husk efter 10 minutter at røre rundt i begge pureér.
Tjek at fisken er gennem varmet, før du fordeler på tallerknerne og serverer.
Velbekomme!
Ingredienser til 2 pers./4 pers.:
Fisk: KULMULEFILET, SMØR, hvidløg, salt og peber
Nettovægt: ca. 300 g/ca. 600 g.
Kartoffelpure: Kartofler, SØDMÆLK, SMØR, hvidløg, persille, salt og peber
Nettovægt: ca. 400 g/ca. 800 g.
Ærtepure: Grønne ærter, FLØDE, SMØR, løg, hvidløg, salt og peber.
Nettovægt: ca. 250 g/ca. 500 g.
Producent: Rosendal’s Madhus, Havnevej 9, 9970 Strandby.
Fisk
Næringsindhold pr. 100 g
Energi 367 kJ / 88 kcal
Fedt 2,5 g
heraf mættede fedtsyrer 1,3 g
Kulhydrat 0,1 g
heraf sukkerarter 0,0 g
Kostfibre 0,0 g
Protein 16,0 g
Salt 0,45 g
Kartoffelpure
Næringsindhold pr. 100 g
Energi 524 kJ / 125 kcal
Fedt 6,8 g
heraf mættede fedtsyrer 4,2 g
Kulhydrat 13,5 g
heraf sukkerarter 1,6 g
Kostfibre 1,1 g
Protein 2,1 g
Salt 0,31 g
Ærtepure
Næringsindhold pr. 100 g
Energi 890 kJ / 213 kcal
Fedt 19,1 g
heraf mættede fedtsyrer 12,2 g
Kulhydrat 5,4 g
heraf sukkerarter 3,8 g
Kostfibre 3,3 g
Protein 4,0 g
Salt 1,13 g
Kundekommentarer ()