Fisk leveres i bakker, der kan sættes i en varm ovn på en kold rist - ikke på en varm bageplade/bradepande.
Husk dog at tage lågene af, da de ikke tåler varme.
Kom fisken og risotto i ovnen, husk at tage låget af. Ovnen skal stå på 200 grader og det skal have ca. 20 minutter. Efter 10 minutter røres rundt i risottoen (man kan evt. komme lidt vand eller fløde ved).
Brødet lunes i ovnen de sidste 10 minutter.
Tjek at alt er gennem varmet, før du fordeler på tallerknerne og serverer.
Velbekomme!
Ingredienser til 2 pers./4 pers.:
Fisk: KULLERFILET.
Nettovægt: ca. 300 g/ca. 600 g.
Citronsmør: SMØR, RASP, citronsaft og skal, salt og peber
Nettovægt: ca. 10 g/ ca. 20 g.
Rodfrugtrisotto: RISOTTORIS, løg, SELLERI, gulerødder, HØNSEFOND, PISKEFLØDE, HVIDVIN, hvidløg, persille, PARMESAN, salt og peber.
Nettovægt: ca. 425 g/ ca. 850 g.
Durumbrød: Vand, KÆRNEMÆLK, HVEDEMEL, DURUM, HVEDEKLID, gær og salt.
Nettovægt: ca. 225 g/ 450 g.
Producent: Rosendal’s Madhus, Havnevej 9, 9970 Strandby.
Fisk
Næringsindhold pr. 100 g
Energi 358 kJ / 86 kcal
Fedt 1,0 g
heraf mættede fedtsyrer 0,1 g
Kulhydrat 0,0 g
heraf sukkerarter 0,0 g
Kostfibre 0,0 g
Protein 18,9 g
Salt 0,3 g
Citronsmør
Næringsindhold pr. 100 g
Energi 2.445 kJ / 584 kcal
Fedt 60,7 g
heraf mættede fedtsyrer 38,6 g
Kulhydrat 9,5 g
heraf sukkerarter 1,0 g
Kostfibre 1,1 g
Protein 1,7 g
Salt 1,88 g
Rodfrugtrisotto
Næringsindhold pr. 100 g
Energi 482 kJ / 115 kcal
Fedt 3,4 g
heraf mættede fedtsyrer 2,1 g
Kulhydrat 16,8 g
heraf sukkerarter 1,7 g
Kostfibre 1,1 g
Protein 2,7 g
Salt 0,69 g
Durumbrød
Næringsindhold pr. 100 g
Energi 961 kJ / 230 kcal
Fedt 1,0 g
heraf mættede fedtsyrer 0,2 g
Kulhydrat 45,9 g
heraf sukkerarter 0,7 g
Kostfibre 2,7 g
Protein 6,7 g
Salt 0,49 g
Kommentarer og forslag til opskriften