0
Kulmule bagt i ovn med tomatvinaigrette

Kulmule bagt i ovn med tomatvinaigrette

Hovedingrediens:
Fisk
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Fisk: Fileterne deles i 4 portioner og lægges i et fad med hvidvin i bunden. Krydr med salt og peber og bag fisken i en 200 grader varm ovn i 12-14 min. (afhængig af tykkelse). Fisken bages med skindsiden opad.

Tomatvinaigrette: Tomaterne renses for kerner, skæres i tern og blandes med fintsnittet skalotteløg, hakket purløg og olie/eddike. Smages til med salt og peber.

Lige inden servering fjernes skindet fra fisken og fisken krydres med lidt salt.

Retten serveres sammen med nye kartofler og en grøn salat.

Hvad med også at prøve?

Ærte Kassen

De friske danske øko ærter i bælg er en ren luksus-råvarer til din madlavning, perfekt til salater eller som snack.

89 kr. Inkl. fragt
Se mere

Chardonnay, Backhouse

Californisk Chardonnay med en gylden farve og en vidunderlig bouquet som byder på hvide blomster, honningmelon, karamel og mange flere betagende noter.

594 kr. Inkl. fragt
Se mere

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?