0
Kulmule en Papilotte
Hovedingrediens:
Fisk
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Fisken: Skær fisken i 4 stykker og krydder med salt og peber samt let-knuste fennikelfrø.

For hver portion bredes et stort stykke bagepapir ud på køkkenbordet. Svampe, oliven og tomater lægges på sammen med lidt frisk timian og basilikum, ovenpå placeres fisken og igen lidt timian samt reven skal af en økologisk citron. Stænk med lidt hvidvin og god olivenolie og luk pakkerne grundigt så dampen ikke kan slippe ud.

Bag ved 200 grader i ca. 10-12 minutter. En tommelfingerregel er at når pakken begynder at svulme op pga af damp indeni er den færdig - dette krver dog at pakken er lukket godt.

Spis evt. en god risotto med lidt friske krydderurter dertil.

Bonusinfo

Skagenfoods udvalgte sorte oliven er Leccino oliven som gror på den solbeskinnede Rocca Messina ca. 40 kilometer øst for Rom. Denne familiegård er som en af de meget få certificeret til at have Oliventræerne certificerede som Økologiske. Olivene plukkes i oktober, november og december hvorefter de bringes i saltlage for at fjerne den bitre smag som er i alle oliven. Herefter udvandes de med frisk vand for at nedbringe saltindholdet i frugten. Super godt til salater, pizza, fisk og kød.

Bonusinfo

Vores solkyssede tomater med oliven & kapers er smagsfulde semi-dried italienske tomater, sprøde sorte Leccino oliven og kapers som gror på den solbeskinnede Rocca Messina ca. 40 kilometer øst for Rom. Denne familiegård er som en af de meget få certificeret til at have oliventræerne certificerede som økologiske.

Olivene plukkes i oktober, november og december hvorefter de bringes i salt lage for at fjerne den bitre smag som er i alle oliven. Herefter udvandes de med frisk vand for at nedbringe saltindholdet i frugten.

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?