0

Kulmule med aspargesrisotto og durumbrød

Hovedingrediens:
Fisk
Sæson:
Forår
Tilberedningstid:
30 minutter
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Fisk og risotto leveres i bakker, der kan sættes i en varm ovn på en kold rist - ikke på en varm bageplade/bradepande.

Husk dog at tage lågene af, da de ikke tåler varme.

Kom fisk og risotto i ovnen, husk at tage låget af. Ovnen skal stå på 200 grader og det skal have ca. 20 minutter. Efter 10 minutter røres rundt i risottoen.

Brødet kommes i ovnen de sidste 10 minutter.

Risottoen kan med fordel tilsættes en smule vand, så den ikke er så fast.

Tjek at alt er gennem varmet, før du fordeler på tallerknerne og serverer.

Velbekomme!

Ingredienser til 2 pers./4 pers.:

Fisk: Kulmule (se video ovenover), salt og peber.

Nettovægt: ca. 300 g/ca. 600 g.

Aspargesrisotto: Risottoris, asparges, hønsefond, løg, hvidløg, hvidvin, piskefløde, parmesan, salt og peber.

Nettovægt: ca. 450 g/ ca. 900 g.

Durumbrød: Vand, kærnemælk, hvedemel, durum, hvedeklid, gær og salt .

Nettovægt ca. 225 g/ca. 450 g.

Allergener: Kulmulefilet, hønsefond, hvidvin, risottoris, piskefløde, parmesan, kærnemælk, hvedemel, durum og hvedeklid.

• Levering 28. juni - bedst før 30. juni

• Levering 29. juni - bedst før 1. juli

• Levering 30. juni - bedst før 2. juli

Producent: Rosendal’s Madhus, Havnevej 9, 9970 Strandby.

Fisk

Næringsindhold pr. 100 g

Energi 295 kJ / 70 kcal

Fedt 0,4 g

heraf mættede fedtsyrer 0,0 g

Kulhydrat 0,0 g

heraf sukkerarter 0,0 g

Kostfibre 0,0 g

Protein 16,5 g

Salt 0,18 g

Asparges risotto

Næringsindhold pr. 100 g

Energi 389 kJ / 93 kcal

Fedt 3,0 g

heraf mættede fedtsyrer 1,8 g

Kulhydrat 12,1 g

heraf sukkerarter 0,6 g

Kostfibre 0,4 g

Protein 2,6 g

Salt 1,02 g

Durum brød

Næringsindhold pr. 100 g

Energi 961 kJ / 230 kcal

Fedt 1,0 g

heraf mættede fedtsyrer 0,2 g

Kulhydrat 45,9 g

heraf sukkerarter 0,7 g

Kostfibre 2,7 g

Protein 6,7 g

Salt 0,49 g

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?