0
Kuller med basilikum-fettuccine og frisk melonsalat

Kuller med basilikum-fettuccine og frisk melonsalat

Hovedingrediens:
Fisk
Sæson:
Forår, Sommer
Tilberedningstid:
30 minutter
Opskriftstype:
Fiskeretter
Brugerbedømmelser:
Allergener:
Kuller, Hvedemel, Mælk

Fremgangsmåde

Skift til simpel visning
0 min.
Lad os starte med:

Skyl alle grøntsager samt eventuelle krydderurter og frugter. Husk at vaske dine hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.

Find alle de køkkenredskaber frem, du skal bruge til retten.

1 min.
Saltning af fisken

Fisken skæres ud i portionsstykker, og saltes let på kødsiden.

melonradiserbasilikum
5 min.
Melonsalat

Melonen deles, og kernerne skrabes ud med en ske. Skær skrællen af med en kniv, og del melonkødet i mundrette stykker. Radiserne snittes fint, og vendes sammen med melonstykkerne i en skål. Basilikum snittes fint, og vendes ned i skålen. Krydr med god olivenolie, en smule eddike, salt, peber og evt. et nip sukker.

15 min.
Pastaen koges

Pastaen sættes over at koge i godt saltet vand.

kullerfilet med skind
20 min.
Fisken steges.

Fisken steges på skindsiden i halvt olie/halvt smør på en slip-let-pande.
Når skindet er sprødt og gyldent, vendes fisken, og der slukkes for blusset under panden. Lad fisken trække færdig på panden i et par minutter, så er den klar.

fettuccineSkagenfood tomatsugo
25 min.
Pastaen vendes med pastasaucen

Når pastaen er al dente, drænes den, og hældes tilbage i gryden.
Hæld pastasaucen ned i pastaen, og vend godt rundt. Smag til med salt og peber

30 min.
Anretning

Pastaen anrettes i dybe tallerkener, og fisken lægges ovenpå.

Dryp fisken med lidt god olivenolie og et godt drej peber.

Melonsalaten gives til ved siden af.

 

 

 

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?