Fisk leveres i bakker, der kan sættes i en varm ovn på en kold rist - ikke på en varm bageplade/bradepande. Husk dog at tage lågene af, da de ikke tåler varme.
Sæt fisk, saute og perlebyg, husk at tage låget af, ind i en varm ovn. Ovnen skal stå på 200 grader, og maden skal have ca. 20 minutter. Efter 10 minutter røres rundt i sauteen og perlebyggen (der kan tilsættes lidt vand). Saucen lunes i en lille gryde.
Tjek, at fisken er gennemvarmet, før du fordeler maden på tallerkenerne og serverer.
Velbekomme!
Ingredienser til 2 pers./4 pers.:
Fisk: KULMULEFILET
Nettovægt: ca. 300 g/ca. 600 g.
Saute: Gulerod, spidskål, løg, bønner, rapsolie, salt og peber.
Nettovægt: ca. 250 g/ca. 500 g.
Perlebyg: PERLEBYG, HØNSEFOND, persille, purløg salt og peber.
Nettovægt: ca. 300 g/ca. 600 g.
Orange sauce: HØNSEFOND, FLØDE, appelsin, citron, maizena, salt og peber.
Nettovægt: ca. 2,5 dl/ca. 5 dl.
• Levering 26. august – bedst før 27. august
• Levering 28. august - bedst før 29. august
Producent: Rosendal’s Madhus, Havnevej 9, 9970 Strandby.
Fisk
Næringsindhold pr. 100 g
Energi 295 kJ / 70 kcal
Fedt 0,4 g
heraf mættede fedtsyrer 0,0 g
Kulhydrat 0,0 g
heraf sukkerarter 0,0 g
Kostfibre 0,0 g
Protein 16,5 g
Salt 0,18 g 0,55 g
Saute
Næringsindhold pr. 100 g
Energi 154 kJ / 37 kcal 3
Fedt 0,8 g
heraf mættede fedtsyrer 0,1 g
Kulhydrat 4,8 g
heraf sukkerarter 3,7 g
Kostfibre 2,4 g
Protein 1,4 g
Salt 0,29 g
Perlebyg
Næringsindhold pr. 100 g
Energi 470 kJ / 112 kcal
Fedt 1,1 g
heraf mættede fedtsyrer 0,2 g
Kulhydrat 23,1 g
heraf sukkerarter 0,8 g
Kostfibre 2,9 g
Protein 3,3 g
Salt 1,26 g
Sauce
Næringsindhold pr. 100 g
Energi 507 kJ / 121 kcal
Fedt 10,8 g
heraf mættede fedtsyrer 6,9 g
Kulhydrat 5,1 g
heraf sukkerarter 2,5 g
Kostfibre 0,5 g
Protein 0,9 g
Salt 0,83 g
Kommentarer og forslag til opskriften