0

Kulmule med grøntsagssaute, orange sauce og perlebyg med krydderurter

Hovedingrediens:
Fisk
Sæson:
Efterår
Tilberedningstid:
30 minutter
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Fisk leveres i bakker, der kan sættes i en varm ovn på en kold rist - ikke på en varm bageplade/bradepande. Husk dog at tage lågene af, da de ikke tåler varme.
Sæt fisk, saute og perlebyg, husk at tage låget af, ind i en varm ovn. Ovnen skal stå på 200 grader, og maden skal have ca. 20 minutter. Efter 10 minutter røres rundt i sauteen og perlebyggen (der kan tilsættes lidt vand). Saucen lunes i en lille gryde.
Tjek, at fisken er gennemvarmet, før du fordeler maden på tallerkenerne og serverer.
Velbekomme!

Ingredienser til 2 pers./4 pers.:

Fisk: KULMULEFILET
Nettovægt: ca. 300 g/ca. 600 g.

Saute: Gulerod, spidskål, løg, bønner, rapsolie, salt og peber.
Nettovægt: ca. 250 g/ca. 500 g.

Perlebyg: PERLEBYG, HØNSEFOND, persille, purløg salt og peber.
Nettovægt: ca. 300 g/ca. 600 g.

Orange sauce: HØNSEFOND, FLØDE, appelsin, citron, maizena, salt og peber.
Nettovægt: ca. 2,5 dl/ca. 5 dl.


• Levering 26. august – bedst før 27. august
• Levering 28. august - bedst før 29. august

Producent: Rosendal’s Madhus, Havnevej 9, 9970 Strandby.

Fisk
Næringsindhold pr. 100 g
Energi 295 kJ / 70 kcal
Fedt 0,4 g
heraf mættede fedtsyrer 0,0 g
Kulhydrat 0,0 g
heraf sukkerarter 0,0 g
Kostfibre 0,0 g
Protein 16,5 g
Salt 0,18 g 0,55 g

Saute
Næringsindhold pr. 100 g
Energi 154 kJ / 37 kcal 3
Fedt 0,8 g
heraf mættede fedtsyrer 0,1 g
Kulhydrat 4,8 g
heraf sukkerarter 3,7 g
Kostfibre 2,4 g
Protein 1,4 g
Salt 0,29 g

Perlebyg
Næringsindhold pr. 100 g
Energi 470 kJ / 112 kcal
Fedt 1,1 g
heraf mættede fedtsyrer 0,2 g
Kulhydrat 23,1 g
heraf sukkerarter 0,8 g
Kostfibre 2,9 g
Protein 3,3 g
Salt 1,26 g

Sauce
Næringsindhold pr. 100 g
Energi 507 kJ / 121 kcal
Fedt 10,8 g
heraf mættede fedtsyrer 6,9 g
Kulhydrat 5,1 g
heraf sukkerarter 2,5 g
Kostfibre 0,5 g
Protein 0,9 g
Salt 0,83 g

 

Bonusinfo

KlarParatKassen indeholder et måltid med fisk, hvor du blot skal varme op, stege lidt og smage til. Resten er der sørget for. Menuen skifter hver uge, men der er altid fokus på en god smagsoplevelse med fisk. KlarParatKassen er derfor en virkelig nem og lækker måde at spise fisk på.

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?