Fisk leveres i bakker, der kan sættes i en varm ovn på en kold rist - ikke på en varm bageplade/bradepande. Husk dog at tage lågene af, da de ikke tåler varme.
Husk at tage låget af. Sæt fisken ind i en varm ovn. Ovnen skal stå på 200 grader og det skal have ca. 20 minutter. Husk efter 10 minutter at røre rundt i perlebyggen.
Saucen varmes i en lille gryde.
Tjek at fisken er gennem varmet, før du fordeler på tallerknerne og serverer.
Velbekomme!
Ingredienser til 2 pers./4 pers.:
Fisk: KULMULEFILET
Nettovægt: ca. 300 g/ca. 600 g.
Basquaise: Løg, peberfrugt, tomat, hvidløg, rapsolie, timian, salt og peber.
Nettovægt: ca. 250 g/ca. 500 g.
Karrysauce: HØNSEFOND, FLØDE, løg, maizena, karry salt og peber
Nettovægt: ca. 225 g/ca. 450 g.
Perlebyg: PERLEBYG, HØNSEFOND, purløg, persille, salt og peber
Nettovægt: ca. 400 g/ca. 800 g.
Producent: Rosendal’s Madhus, Havnevej 9, 9970 Strandby.
Fisk
Næringsindhold pr. 100 g
Energi 295 kJ / 70 kcal
Fedt 0,4 g
heraf mættede fedtsyrer 0,0 g
Kulhydrat 0,0 g
heraf sukkerarter 0,0 g
Kostfibre 0,0 g
Protein 16,5 g
Salt 0,18 g
Basquaise
Næringsindhold pr. 100 g
Energi 260 kJ / 62 kcal
Fedt 2,9 g
heraf mættede fedtsyrer 0,2 g
Kulhydrat 6,6 g
heraf sukkerarter 4,6 g
Kostfibre 1,8 g
Protein 1,4 g
Salt 0,77 g
Karrysauce
Næringsindhold pr. 100 g
Energi 257 kJ / 61 kcal
Fedt 5,4 g
heraf mættede fedtsyrer 3,4 g
Kulhydrat 2,5 g
heraf sukkerarter 1,0 g
Kostfibre 0,4 g
Protein 0,8 g
Salt 0,77 g
Perlebyg
Næringsindhold pr. 100 g
Energi 470 kJ / 112 kcal
Fedt 1,1 g
heraf mættede fedtsyrer 0,2 g
Kulhydrat 23,1 g
heraf sukkerarter 0,8 g
Kostfibre 2,9 g
Protein 3,3 g
Salt 1,26 g
Kundekommentarer ()