Fisk leveres i bakker, der kan sættes i en varm ovn på en kold rist - ikke på en varm bageplade/bradepande.
Husk dog at tage lågene af, da de ikke tåler varme.
Fordel først raspen over fisken.
Sæt fisk, porre og perlebyg ind i ovnen, husk at tage låget af. Ovnen skal stå på 200 grader og det skal have ca. 20 minutter. Efter 10 minutter røres rundt i porre og perlebyg.
Tjek at alt er gennem varmet, før du fordeler på tallerknerne og serverer.
Velbekomme!
Ingredienser til 2 pers./4 pers.:
Fisk: MØRKSEJFILET, RASP, persille, timian, dild, salt, peber
Nettovægt: ca. 310 g/ca. 620 g.
Porre i pesto: Porrer, rapsolie, persille, basilikum, hvidløg, salt og peber.
Nettovægt: ca. 250 g/ca. 500 g.
Perlebyg: PERLEBYG, HØNSEFOND, persille, purløg, salt og peber.
Nettovægt: ca. 400 g/ca. 800 g.
Producent: Rosendal’s Madhus, Havnevej 9, 9970 Strandby.
Fisk
Næringsindhold pr. 100 g
Energi 360 kJ / 86 kcal
Fedt 0,3 g
heraf mættede fedtsyrer 0,1 g
Kulhydrat 1,5 g
heraf sukkerarter 0,1 g g
Kostfibre 0,2 g
Protein 18,9 g
Salt 0,28 g
Porre i pesto
Næringsindhold pr. 100 g
Energi 486 kJ / 116 kcal
Fedt 9,0 g
heraf mættede fedtsyrer 0,7 g
Kulhydrat 5,4 g
heraf sukkerarter 1,3 g
Kostfibre 2,9 g
Protein 2,3 g
Salt 0,68 g
Perlebyg
Næringsindhold pr. 100 g
Energi 349 kJ / 83 kcal
Fedt 0,9 g
heraf mættede fedtsyrer 0,2 g
Kulhydrat 16,8 g
heraf sukkerarter 0,6 g
Kostfibre 2,3 g
Protein 2,6 g
Salt 1,19 g
Kundekommentarer ()