0

Mørksejfilet med krydderrasp, porrer i pesto samt perlebyg med krydderurter

Hovedingrediens:
Fisk
Sæson:
Forår, Sommer
Tilberedningstid:
30 minutter
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Fisk leveres i bakker, der kan sættes i en varm ovn på en kold rist - ikke på en varm bageplade/bradepande.

Husk dog at tage lågene af, da de ikke tåler varme. 

Fordel først raspen over fisken.

Sæt fisk, porre og perlebyg ind i ovnen, husk at tage låget af. Ovnen skal stå på 200 grader og det skal have ca. 20 minutter. Efter 10 minutter røres rundt i porre og perlebyg. 

Tjek at alt er gennem varmet, før du fordeler på tallerknerne og serverer.


Velbekomme! 

Ingredienser til 2 pers./4 pers.:

 

Fisk: MØRKSEJFILET, RASP, persille, timian, dild, salt, peber

Nettovægt: ca. 310 g/ca. 620 g.

 

Porre i pesto: Porrer, rapsolie, persille, basilikum, hvidløg, salt og peber.

Nettovægt: ca. 250 g/ca. 500 g.

 

Perlebyg: PERLEBYG, HØNSEFOND, persille, purløg, salt og peber.

Nettovægt: ca. 400 g/ca. 800 g. 

  • Levering 13. juni – bedst før 14. juni
  • Levering 14. juni - bedst før 15. juni
  • Levering 15. juni - bedst før 16. juni

 

Producent: Rosendal’s Madhus, Havnevej 9, 9970 Strandby.

Fisk

Næringsindhold pr. 100 g

Energi 360 kJ / 86 kcal

Fedt 0,3 g

heraf mættede fedtsyrer 0,1 g

Kulhydrat 1,5 g

heraf sukkerarter 0,1 g g

Kostfibre 0,2 g

Protein 18,9 g

Salt 0,28 g

 

Porre i pesto

Næringsindhold pr. 100 g

Energi 486 kJ / 116 kcal

Fedt 9,0 g

heraf mættede fedtsyrer 0,7 g

Kulhydrat 5,4 g

heraf sukkerarter 1,3 g

Kostfibre 2,9 g

Protein 2,3 g

Salt 0,68 g

 

Perlebyg

Næringsindhold pr. 100 g

Energi 349 kJ / 83 kcal

Fedt 0,9 g

heraf mættede fedtsyrer 0,2 g

Kulhydrat 16,8 g

heraf sukkerarter 0,6 g

Kostfibre 2,3 g

Protein 2,6 g

Salt 1,19 g

 

Bonusinfo

KlarParatKassen indeholder et måltid med fisk, hvor du blot skal varme op, stege lidt og smage til. Resten er der sørget for. Menuen skifter hver uge, men der er altid fokus på en god smagsoplevelse med fisk. KlarParatKassen er derfor en virkelig nem og lækker måde at spise fisk på.

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?