Skyl alle grøntsager samt eventuelle krydderurter og frugter. Husk at vaske dine hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.
Find alle de køkkenredskaber frem, du skal bruge til retten.
Sæt en gryde over ved mellemhøj varme, og tilsæt en smule olie. Brun kyllingelårene af på alle sider, og tilsæt så kokosmælken og karrysaucen. Lad det simre stille og roligt under låg i ca. 30 min., til lårene er møre.
Sæt risene over at koge i en kasserolle efter anvisning på pakken.
Skær svampene i kvarte, og kom dem op i gryden med kylling, så de tilbereder med de sidste 5 min.
Snit bladselleri og æble i tynde strimler.
Skær lime i både.
Anret ris i en dyb tallerken med kylling og karrysovs henover. Slut af med at komme æbler og bladselleri over retten.
Den brune champignon minder om den hvide champignon. Den har en skærmformet, lys brun hat og nedenunder gemmer de rosa-rødbrune lameller sig.
Kundekommentarer ()