0
Kylling i grøn karry med ris og syrlig grønt
Hovedingrediens:
Grøntsager
Sæson:
Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
35 minutter
Opskriftstype:
Hurtige kødretter
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Skift til simpel visning
0 min.
Lad os starte med:

Skyl alle grøntsager samt eventuelle krydderurter og frugter. Husk at vaske dine hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.

Find alle de køkkenredskaber frem, du skal bruge til retten.

kyllingelårGrøn thai-karry sovskokosmælk
1 min.
Tilbered kyllingen

Sæt en gryde over ved mellemhøj varme, og tilsæt en smule olie. Brun kyllingelårene af på alle sider, og tilsæt så kokosmælken og karrysaucen. Lad det simre stille og roligt under låg i ca. 30 min., til lårene er møre.

ris, basmati
5 min.
Kog risene

Sæt risene over at koge i en kasserolle efter anvisning på pakken.

limebrun mark-champignonbladselleriæble
15 min.
Forbered det grønne

Skær svampene i kvarte, og kom dem op i gryden med kylling, så de tilbereder med de sidste 5 min.

Snit bladselleri og æble i tynde strimler.

Skær lime i både.

35 min.
Anretning

Anret ris i en dyb tallerken med kylling og karrysovs henover. Slut af med at komme æbler og bladselleri over retten.

Bonusinfo

Den brune champignon minder om den hvide champignon. Den har en skærmformet, lys brun hat og nedenunder gemmer de rosa-rødbrune lameller sig.

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?