
Skyl grønt, frugt og krydderurter. Vask hænder og redskaber efter håndtering af fisk, kød og grøntsager. Find alle ingredienser og redskaber frem.
Sæt en gryde over ved mellemhøj varme, og tilsæt en smule olie.
Brun kyllingelårene af på alle sider, og tilsæt så kokosmælken og karrysaucen.
Lad det simre stille og roligt under låg i ca. 30 min., til lårene er møre.
Skyl risene grundigt, og kom dem i en gryde med rigeligt, kogende, letsaltet vand. Kog risene i 9-12 min.(afhængig af konsistensen du ønsker på risene), og hæld al overskydende vand fra.
Skær svampene i kvarte, og kom dem op i gryden med kylling, så de tilbereder med de sidste 5 min.
Snit bladselleri og æble i tynde strimler.
Skær lime i både.
Anret ris i en dyb tallerken med kylling og karrysovs henover.
Slut af med at komme æbler og bladselleri over retten.
Den brune champignon minder om den hvide champignon. Den har en skærmformet, lys brun hat og nedenunder gemmer de rosa-rødbrune lameller sig.
Kommentarer og forslag til opskriften