0
Kylling i karry med syrlig, grøn salat
Hovedingrediens:
Grøntsager
Sæson:
Sommer
Tilberedningstid:
30 minutter
Opskriftstype:
Hurtige kødretter
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Skift til simpel visning
kyllingelårkokosmælkrød thai karrypaste
1 min.
Kylling

Del kyllingelårene i to stykker i leddet. Sæt en stor gryde over ved høj varme og tilsæt en smule olie. Krydr lårene grundigt med salt og friskkværnet peber og brun dem godt at i gryden, nogle minutter. Skru så ned på lavt blus, tilsæt karrypaste, kokosmælk og ca. 1/2 dl vand/kuvert (eller så kyllingen lige nøjagtigt er dækket) til gryden. Læg låg på og lad det simre under låg i ca. 30 min.

jasminris
5 min.
Ris

Sæt risene over at koge i en lille kasserolle efter anvisning på pakken.

limepeanutsforårsløg
10 min.
Salat

Pluk pak choy ud i blade og fjern top og rod på forårsløgene. Skyl begge dele og dryp dem godt af.

Snit løgene super fint og pak choy lidt mere rustikt med en skarp kniv. 

Vend det sammen i en skål og tilsæt godt med fintrevet limeskal og saft, lidt olivenolie - og lidt soya eller salt.

Hak peanutsne groft med en kniv.

peanuts
35 min.
Anretning

Anret risene i bunden af en dyb tallerken og kom kylling og karrysovs ovenpå. Kom den grønne salat ovenpå og drys til sidst med peanuts.

Velbekomme!

Næringsindhold pr. person:

Energi:
1049 kcal
Fedt:
63,3 g
heraf mættede fedtsyrer:
26,7 g
Kulhydrat:
68,8 g
heraf sukkerarter:
1,3 g
Kostfibre:
6,6 g
Protein:
52,2 g

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?