0
Kylling i kokoskarry med spinat og ris
Hovedingrediens:
Fjerkræ
Sæson:
Efterår, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter
Opskriftstype:
Hurtige kødretter
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Skift til simpel visning
kyllingebryst uden skindrød peberfrugtbagekartoflerbabyspinatgulerod
1 min.
Klargøring

Alle grøntsagerne renses og skæres i rustikke, mundrette stykker.

Spinaten skylles grundigt, og slynges tør.

Kyllingen skæres ud i mundrette stykker, og vendes med lidt salt og et nip sukker i en skål.

Risene sættes over at koge efter anvisningen på pakken.

10 min.

Kartofler og gulerødderne sauteres i en gryde, der kan rumme hele retten. Når kartoflerne er brunede, tilsættes den røde peberfrugt, og steger med et par minutter.

Tilsæt den røde karrypasta. Pas på, den er stærk, så det er ikke sikkert, du skal bruge det hele, hvis du ikke er glad for stærk mad. Lad karrypastaen stege med et minuts tid.

Hæld kokosmælken ned til grøntsagerne, og lad det koge op.

Tilsæt kyllingestykkerne, og lad retten simre under låg i ti minutter, eller til kyllingen lige er tilberedt, og grøntsagerne er sprøde/møre. Kyllingekødet må ikke være rødt, og kødsaften skal være klar.

30 min.

Umiddelbart inden servering vendes spinaten ned i retten, og den serveres sammen med risene.

 

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?