Skyl alle grøntsager samt eventuelle krydderurter og frugter. Husk at vaske hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.
Find alle de køkkenredskaber frem, du skal bruge til retten.
Snit løg og hvidløg fint.
Kom 1/2 spsk. olie pr. person på en wok eller i en pande, og varm den godt op. Tilsæt kylling, og steg i 2 min. Tilsæt løg og hvidløg, og steg i yderligere 2 min.
Skær peberfrugt, squash, blomkål og gulerod i mindre stykker. Kom så grøntsagerne på panden, og tilsæt rød karry pasta. Rør godt rundt, og steg i 5-7 min.
Hak ingefær fint. Kom ingefær, kokosmælk, 1/4 dl. vand pr. person og 1/2 tsk. salt pr. person i som det sidste, og lad wokretten simre i 5 min.
Smag til med salt og kom ekstra rød karry pasta i, hvis du ønsker retten stærkere.
Server retten som vist på billedet.
Kundekommentarer ()