0
Kylling i rød karry
Hovedingrediens:
Fjerkræ
Sæson:
Sommer
Tilberedningstid:
25 minutter
Opskriftstype:
Slankemad
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Skift til simpel visning
0 min.
Lad os starte med

Skyl alle grøntsager samt eventuelle krydderurter og frugter. Husk at vaske hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.  

Find alle de køkkenredskaber frem, du skal bruge til retten. 

løghvidløg
1 min.
Snit løg

Snit løg og hvidløg fint.   

Kylling i strimlerhvidløgløg
5 min.
Steg løg og kylling

Kom 1/2 spsk. olie pr. person på en wok eller i en pande, og varm den godt op. Tilsæt kylling, og steg i 2 min. Tilsæt løg og hvidløg, og steg i yderligere 2 min.   

rød peberfrugtsquashblomkålgulerodrød curry paste
10 min.
Grøntsager

Skær peberfrugt, squash, blomkål og gulerod i mindre stykker. Kom så grøntsagerne på panden, og tilsæt rød karry pasta. Rør godt rundt, og steg i 5-7 min.   

ingefærkokosmælk
20 min.
Afslut retten

Hak ingefær fint. Kom ingefær, kokosmælk, 1/4 dl. vand pr. person og 1/2 tsk. salt pr. person i som det sidste, og lad wokretten simre i 5 min.   

25 min.
Anretning

Smag til med salt og kom ekstra rød karry pasta i, hvis du ønsker retten stærkere. 

Server retten som vist på billedet.

Næringsindhold pr. person:

Energi:
478 kcal
Fedt:
26 g
heraf mættede fedtsyrer:
19,1 g
Kulhydrat:
24,4 g
heraf sukkerarter:
15 g
Kostfibre:
8,3 g
Protein:
35,5 g

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?